Knight Online oynayarak para kazanmak mümkün mü?

KİNG09

Hectopat
Daha yeni başlayacağım. Steam'dan oynuyorum ve ByNoGame'de pazar kısmından çok güzel paralar dönüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farm yaparak mümkün değil. Şöyle değil eğer tek başına tek pc'den yapacaksan. Ama bende 4-5 Pc, bir o kadar char ve her birinde DC pre var 7/24 Genie de bir slota çökeceğim diyorsan Farm'da bırakır Server'ina göre. Tabii bu charların her birinin en az 3 4 binlik char olması gerekiyor minimum. Oda kafadan 5 char 4 bin desen 20.000 TL gibi bir para lazım.

Bunun dışında pazar yaparak, elit item alım-satımı yaparak güzel paralar kazanabilirsin ki ben bunu tavsiye ederim. Bunun içinde en az 40.000 45.000 TL gibi bir sermaye lazım ki doğru düzgün alım-satım yapabilesin.

Farm yaparak mümkün değil. Şöyle değil eğer tek başına tek pc'den yapacaksan. Ama bende 4-5 Pc, bir o kadar char ve her birinde DC pre var 7/24 Genie de bir slota çökeceğim diyorsan Farm'da bırakır Server'ina göre. Tabii bu charların her birinin en az 3 4 binlik char olması gerekiyor minimum. Oda kafadan 5 char 4 bin desen 20.000 TL gibi bir para lazım.

Bunun dışında pazar yaparak, elit item alım-satımı yaparak güzel paralar kazanabilirsin ki ben bunu tavsiye ederim. Bunun içinde en az 40.000 45.000 TL gibi bir sermaye lazım ki doğru düzgün alım-satım yapabilesin.
Farm ile çok da mümkün.

Sadece JR denen etkinliğe katılarak ayda 200-300 TL arası harçlık çıkarıyorum. Ben oyunu oynayan ve seven birisiyim. Ortalama 15 senelik Knight Online bilgim var ve bu parayı oyundaki hesabımı güçlendirerek kazanıyorum. Sadece para kazanmak için oynayınca bu rakam artar. Ticareti var farmı var osu var busu var :D. Önerim para için değil zevk için oynaman. O gördüğün 50 bin TL değerindeki itemi adam elde etmek için 100 bin TL yakmıştır çoktan. Fiyatlara aldanmamak lazım. Oyunu gerçekten seven adam zaten istemese de elindeki itemlerini para edecek seviyeye getiriyor zaten. Ama zorla oynanacak bir oyun değil Knight. Mesele sadece para ise 20-30 PC kullanan hayatını sadece pazara ve para kazanmaya adamış insanların yanında şansın yok. Yine de öyle bir amacın varsa SteamKO önermiyorum çünkü orada gerçek para ile alışveriş yasak. UsKO olabilir mesela.

Yine de, bir oynayıp denemeni tavsiye ederim :).

Son düzenleme:
Yeni başlayacaksanız, dediğimi yanlış anlamayın ama hiç başlamayın. Tamamen iyi niyetimle yazıyorum. Oyuna para yatırmadan oynayamazsınız. Klana girmeniz zor olur, para kazanacaksanız CZ isimli bir yer var. Orada takılmadığınız sürece elinize bir şey geçmez. Olta alıp takılırım derseniz size kalmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı