Knight Online'a başlayacak kişiye tavsiyeler

Satacak bir tarlası yoksa, müteahhit, galeri sahibi, aileden kalma bir zenginliği yoksa önermem oyuna başlamayı.
 
Yanınızda oyunu bilen biri olmadan başlamanız tamamen zaman kaybı olur. Oyunu 15 yıl oynamış birisi olarak size bunu söyleyebilirim. Size oyunu öğretecek birisi varsa yatırdığın her kuruşun 2 katını geri kazanırsın o ayrı konu ama yılların birikmiş tecrübesini 1-2 haftada öğrenemezsiniz. Oyun oyuncuya bir şeyleri öğretmek üzerine kurulu değil oyunda ki çoğu insan artık araba sürmek gibi ezbere hareket ettiği için oyun içi dinamiklerde buna hizmet ediyor.
İnsanlar şu an New World diye bir oyun var onu oynuyor biraz Knight'a benziyormuş sanırım ona bakabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Zamanında her oyuna hevesle başlamıştık metin2 olsun , knight olsun vs. sonra herşey değişiyor "pis" bişey hissediyor insan sıradanlaşıyor-önemsizleşiyor. bu neden oluyor diye düşünüldüğünde insan denilen canlının zihniyetinin bozuk olduğu anlaşılıyor. aslında yaşamda böyle bir bakıma önce hayatı toz pembe görürsünüz zamanla öyle olmadığını anlarsınız.
 
Sakın bulaşma. Artık normal bir oyun olmaktan çıktı. Para söğüşleme oyunu oldu artık. Keriz arıyorlar parasını yiyecek. Oyuna sıfırdan başlayıp karakter kasmak istiyorsan 1 kere EXP Premiumsuz (612 TL) kasamazsın. Diyelim bu parayı verdin karakterini son level 83'e kastın. Sonrasında yine premiumsuz oynayamazsın ki en az Gold Premium ile oynayabilirsin şahsen. Diyelim ki en düşük ile oynayacaksın. En ucuz Bronze Premium 156 TL. Bunları da kabul ettin diyelim. PvP'ye gireceksin herkes parıl parıl parlıyor. Sende isteyeceksin. Fakat gerçek para TL yatırmadan öyle item dizmen neredeyse imkansız. Yani kısacası uzak durulması gereken bir para tuzağı. He yukarıdaki arkadaşın dediği gibi para sorunun yoktur. Milyonluk adamım zevk arıyorum dersen o zaman sen parayı ver oyunun yapımcısı bile senin için oyunu anlatır sana.

1669981380335.png
 

Geri
Yukarı