Knox manage kaldırma

Samsung S9 telefonum var buna root atmıştım sonra stock ROM yükledim ama bazı Samsung uygulamaları çalışmıyor sanırım Knox'a takılıyor güvenlik gerekçesi mesajı çıkıyor bu sorun giderilebildi mi?

Stock ROM kurmayi deneyebilirsiniz aslında dosyalar dogru yerlestirilirse cihazı bozacak bir durumu yok. Önce Türkiye doayasını deneyin eğer yine aynı durumla karşılaşırsanız Rusya sürümünü deneyin. Eğer bl kilidini açabilirseniz XDA da TWRP'si mevcut onunla GSI ROM kurabilirsiniz.

Stock ROM kurmayi deneyebilirsiniz aslında dosyalar dogru yerlestirilirse cihazı bozacak bir durumu yok. Önce Türkiye doayasını deneyin eğer yine aynı durumla karşılaşırsanız Rusya sürümünü deneyin. Eğer bl kilidini açabilirseniz XDA da TWRP'si mevcut onunla GSI ROM kurabilirsiniz.

Zaten stock ROM sonrası uygulamaların Knox sayascının root sonrası arttığından uygulamalar çalışmıyor zaten daha önce TWRP recovery ile root yapmıştım costom ROM kurulduğunda çalışıyor benim sorduğum stock ROM sonrası çalışması nasıl sağlanabilir onu öğrenmek istemiştim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı