Python Kod neden çalışmıyor?

S3LVISK

Femtopat
Daha fazla  
Python:
import requests
from bs4 import BeautifulSoup
url = requests.get("Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11")
print(url)

Dosya Ekleri

• image_2023-10-01_133230023.png
    image_2023-10-01_133230023.png
    81,8 KB · Görüntüleme: 102
BS4 kütüphanesi doğru yüklenmemiş veya algılayamıyor olabilir bende aynı problemle karşılaşmıştım onun dışında bir hata yok gibi duruyor

BS4 kütüphanesi doğru yüklenmemiş veya algılayamıyor olabilir bende aynı problemle karşılaşmıştım onun dışında bir hata yok gibi duruyor
Bende yanlış hatırlıyormuşum kusura bakmayın

Siteye giriş için user-agent, html içeriğini çıktı almak için .text ekledim.
Python:
import requests

headers = {'User-Agent': 'Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_10_1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/39.0.2171.95 Safari/537.36'}
url = requests.get("https://www.n11.com/bilgisayar/dizustu-bilgisayar", headers=headers, timeout=5)
print(url.text)

request.get kısmına url girmelisin site başlığıını değil. Biraz dokümantasyon okuyun.
Url girmiş zaten, ekran görüntüsüne bakın. Technopat otomatik düzeltmiş sanırım.

Attığı kodda bs4 kütüphanesi kullanılmıyor. requests.get çalışmamış.

Öncelikle yanıtlarınız için teşekkürler. Doğru şekilde nasıl yükleyebilirim acaba? İzlediğim eğitimdeki adam benim yaptığım şekilde yüklemişti. Ayrıca requests.get() requests modulünün içinde. Sıkıntının requests de olması gerekmez mi

Öncelikle yanıtlarınız için teşekkürler. Doğru şekilde nasıl yükleyebilirim acaba? İzlediğim eğitimdeki adam benim yaptığım şekilde yüklemişti. Ayrıca requests.get() requests modulünün içinde. Sıkıntının requests de olması gerekmez mi
Mesajımı okudun mu?

evet 🙂 sorunun ne olduğu veya nasıl çözebileceğim hakkında fikrin var mı
Siteye giriş için user-agent, html içeriğini çıktı almak için .text ekledim.
Python:
import requests

headers = {'User-Agent': 'Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_10_1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/39.0.2171.95 Safari/537.36'}
url = requests.get("https://www.n11.com/bilgisayar/dizustu-bilgisayar", headers=headers, timeout=5)
print(url.text)
Yukarıda yazdım.

Requestler api ile anlaşır query ile değil. İzlediğin kurs bu şekilde gösteriyor ise kurs değiştir.

Requestler api ile anlaşır query ile değil. İzlediğin kurs bu şekilde gösteriyor ise kurs değiştir.
@kaan.w 🤔?

Son düzenleme:
@kaan.w @Recoo yanıtlarınız için çok teşekkürler. Kurs olarak BTK Akademinin derslerini izliyorum Sadık Turan anlatıyor. 2019 dan kalma bir eğitim bu yüzden biraz eskimiş sanırım. Headers olayını nerden öğrenebilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı