request.get kısmına url girmelisin site başlığıını değil. Biraz dokümantasyon okuyun.Python:import requests from bs4 import BeautifulSoup url = requests.get("Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11") print(url)
Bende yanlış hatırlıyormuşum kusura bakmayınBS4 kütüphanesi doğru yüklenmemiş veya algılayamıyor olabilir bende aynı problemle karşılaşmıştım onun dışında bir hata yok gibi duruyor
user-agent, html içeriğini çıktı almak için .text ekledim.import requests
headers = {'User-Agent': 'Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_10_1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/39.0.2171.95 Safari/537.36'}
url = requests.get("https://www.n11.com/bilgisayar/dizustu-bilgisayar", headers=headers, timeout=5)
print(url.text)
Url girmiş zaten, ekran görüntüsüne bakın. Technopat otomatik düzeltmiş sanırım.request.get kısmına url girmelisin site başlığıını değil. Biraz dokümantasyon okuyun.
Attığı kodda bs4 kütüphanesi kullanılmıyor.BS4 kütüphanesi doğru yüklenmemiş veya algılayamıyor olabilir bende aynı problemle karşılaşmıştım onun dışında bir hata yok gibi duruyor
requests.get çalışmamış.Mesajımı okudun mu?Öncelikle yanıtlarınız için teşekkürler. Doğru şekilde nasıl yükleyebilirim acaba? İzlediğim eğitimdeki adam benim yaptığım şekilde yüklemişti. Ayrıca requests.get() requests modulünün içinde. Sıkıntının requests de olması gerekmez mi
evetMesajımı okudun mu?
evetsorunun ne olduğu veya nasıl çözebileceğim hakkında fikrin var mı
Yukarıda yazdım.Siteye giriş içinuser-agent, html içeriğini çıktı almak için.textekledim.
Python:import requests headers = {'User-Agent': 'Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_10_1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/39.0.2171.95 Safari/537.36'} url = requests.get("https://www.n11.com/bilgisayar/dizustu-bilgisayar", headers=headers, timeout=5) print(url.text)
Requestler api ile anlaşır query ile değil. İzlediğin kurs bu şekilde gösteriyor ise kurs değiştir.Öncelikle yanıtlarınız için teşekkürler. Doğru şekilde nasıl yükleyebilirim acaba? İzlediğim eğitimdeki adam benim yaptığım şekilde yüklemişti. Ayrıca requests.get() requests modulünün içinde. Sıkıntının requests de olması gerekmez mi
@kaan.wRequestler api ile anlaşır query ile değil. İzlediğin kurs bu şekilde gösteriyor ise kurs değiştir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.