M Mejaho Yoctopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Eylül 2023 #1 Merhaba bu forumda yeniyim ve sadece soru sormak için bir hesap açtım ve bir süredir Python kodunu web sitesinde, webde, HTML'de artık ne derseniz orada çalıştırmaya çalışıyorum rica etsem yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba bu forumda yeniyim ve sadece soru sormak için bir hesap açtım ve bir süredir Python kodunu web sitesinde, webde, HTML'de artık ne derseniz orada çalıştırmaya çalışıyorum rica etsem yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Çözüm walter wick 7 Eylül 2023 Sunucu alman lazım, flask ve Django ile yapabilirsin. Sunucu açamam dersen, replit öneririm yavaşdır ama iadere eder.
Sunucu alman lazım, flask ve Django ile yapabilirsin. Sunucu açamam dersen, replit öneririm yavaşdır ama iadere eder.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #2 Sunucu alman lazım, flask ve Django ile yapabilirsin. Sunucu açamam dersen, replit öneririm yavaşdır ama iadere eder. Artı 0 Eksi Çözüm
Sunucu alman lazım, flask ve Django ile yapabilirsin. Sunucu açamam dersen, replit öneririm yavaşdır ama iadere eder.
KS KS M Mejaho Yoctopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Eylül 2023 #3 walter wick dedi: Sunucu alman lazım, flask ve Django ile yapabilirsin. Sunucu açamam dersen, replit öneririm yavaşdır ama iadere eder. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim Artı 0 Eksi
walter wick dedi: Sunucu alman lazım, flask ve Django ile yapabilirsin. Sunucu açamam dersen, replit öneririm yavaşdır ama iadere eder. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim
4 404353 Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 879 Makaleler 2 Çözümler 1 23 Eylül 2023 #4 Django veya flask gibi araçlar gerekiyor. Artı 0 Eksi