Kont Unerlich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Yer Belgeler Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #1 Kodlamaya daha yeni başladım bana kodlama öğreten ve uygulatan bir program bulabilir misiniz? Unreal Engine 4 ile uğraşıyorum buna benzerse sevinirim.
Kodlamaya daha yeni başladım bana kodlama öğreten ve uygulatan bir program bulabilir misiniz? Unreal Engine 4 ile uğraşıyorum buna benzerse sevinirim.
lordRago Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 1.302 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek lisans öğrencisi 28 Temmuz 2020 #2 Kodlamayı öğrendiğiniz yerlerde, tavsiye edilen programları kullanmanızı öneririm. Mesela Python öğrenirken Anaconda, C# öğrenirken de Visual Studio kullanıyorsun. Amacın bir oyun üzerinden kodlamayı öğrenmek ise, Unity ve Visual Studio programlarını beraber kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Kodlamayı öğrendiğiniz yerlerde, tavsiye edilen programları kullanmanızı öneririm. Mesela Python öğrenirken Anaconda, C# öğrenirken de Visual Studio kullanıyorsun. Amacın bir oyun üzerinden kodlamayı öğrenmek ise, Unity ve Visual Studio programlarını beraber kullanabilirsin.
KS KS Kont Unerlich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Yer Belgeler Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #3 lordRago dedi: Kodlamayı öğrendiğiniz yerlerde, tavsiye edilen programları kullanmanızı öneririm. Mesela Python öğrenirken anaconda, C# öğrenirken de Visual Studio kullanıyorsun. Amacın bir oyun üzerinden kodlamayı öğrenmek ise, Unity ve Visual Studio programlarını beraber kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam peki telefon için kodlama programı öneriniz var mı? Artı 0 Eksi
lordRago dedi: Kodlamayı öğrendiğiniz yerlerde, tavsiye edilen programları kullanmanızı öneririm. Mesela Python öğrenirken anaconda, C# öğrenirken de Visual Studio kullanıyorsun. Amacın bir oyun üzerinden kodlamayı öğrenmek ise, Unity ve Visual Studio programlarını beraber kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam peki telefon için kodlama programı öneriniz var mı?
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 28 Temmuz 2020 #4 Kodlama ile ilgili çok iyi bir program biliyorum bu programı kullanarak 2 sene sonra kodlamayı yalayıp yutarsınız. Program ismi: Scratch. Kont Unerlich dedi: Hocam peki telefon için kodlama programı öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Scratch telefonda bile kullanılıyor. Artı 0 Eksi
Kodlama ile ilgili çok iyi bir program biliyorum bu programı kullanarak 2 sene sonra kodlamayı yalayıp yutarsınız. Program ismi: Scratch. Kont Unerlich dedi: Hocam peki telefon için kodlama programı öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Scratch telefonda bile kullanılıyor.
KS KS Kont Unerlich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Yer Belgeler Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #5 326001 dedi: Kodlama ile ilgili çok iyi bir program biliyorum bu programı kullanarak 2 sene sonra kodlamayı yalayıp yutarsınız. Program ismi: Scratch. Scratch telefonda bile kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam scratch da biraz fazla kolay olmadı mı? Onu ben 5 sene önce kullanıyordum. Artı 0 Eksi
326001 dedi: Kodlama ile ilgili çok iyi bir program biliyorum bu programı kullanarak 2 sene sonra kodlamayı yalayıp yutarsınız. Program ismi: Scratch. Scratch telefonda bile kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam scratch da biraz fazla kolay olmadı mı? Onu ben 5 sene önce kullanıyordum.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 28 Temmuz 2020 #6 Kont Unerlich dedi: Hocam scratch da biraz fazla kolay olmadı mı? Onu ben 5 sene önce kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam espri yaptım kusura bakmayın yaşınızı öğrenirsem esprisiz bir şekilde güzelce cevap veririm. Artı 0 Eksi
Kont Unerlich dedi: Hocam scratch da biraz fazla kolay olmadı mı? Onu ben 5 sene önce kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam espri yaptım kusura bakmayın yaşınızı öğrenirsem esprisiz bir şekilde güzelce cevap veririm.
KS KS Kont Unerlich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Yer Belgeler Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #7 326001 dedi: Yok hocam espri yaptım kusura bakmayın yaşınızı öğrenirsem esprisiz bir şekilde güzelce cevap veririm. Genişletmek için tıkla... 14 hocam biraz erken olabilir ama Artı 0 Eksi
326001 dedi: Yok hocam espri yaptım kusura bakmayın yaşınızı öğrenirsem esprisiz bir şekilde güzelce cevap veririm. Genişletmek için tıkla... 14 hocam biraz erken olabilir ama
Federico Valverde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Temmuz 2020 #8 Bilgisayarda bile düzgün bug olmayan derleyici bulmak zor iken mobilde tam çile olur. Artı 0 Eksi
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 28 Temmuz 2020 #9 Telefonda kodlama hiç verimli olmuyor. Editör olarak Mobile SSH uygulaması ile sunucuya bağlanıp Vim kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Telefonda kodlama hiç verimli olmuyor. Editör olarak Mobile SSH uygulaması ile sunucuya bağlanıp Vim kullanıyorum.
metinsama Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 814 Çözümler 5 28 Temmuz 2020 #10 Visual Studio Code varken başka bir derleyici kullanmak içimden gelmiyor. Artı 0 Eksi