Kodlama öğrenmek için bilgisayar seçimi

Calistirmak icin localhost kullanacagini varsayarsak Wampserver XP'de calisiyor ki kabus senaryosundan yola cikip yaziyorum bunlari :)
Açıkçası XP de kod yazmamıştım hiç o yüzden bu konuda bir şey söyleyemeyeceğim ama geçenlerde pentiumlu bir laptopta kod yazmıştım ve derlenmesini bir 15 saniye beklemek beni bayağı sinir etmişti :D

Şu an 9. sınıfım kodlama ögrenmeye başlamak istiyorum fakat elimde güçlü bir bilgisayar yok. Elimde P4'lü bir kasa var. Kodlamaya bu bilgisayarla başlayabilir miyim yoksa yenisi şart mı?
Bende 9. sınıfa geçtim. Elimde bir bilgisayar var. Kötü bir şey ama kodlamaya başladım ve baya ilerledim. Şimdi tasarım ve çizim işleriyle uğraşacağım bunun içinde minimum 8 GB RAM iyi bir işlemci ve ekran kartı gerekiyor şu an ki PC orta seviye diyebilirim. Sana da çizim işini öneririm babana kendini kanıtla yeni bir bilgisayar aldır. Solid Works'e başla ve genç yaşında aklını kullanarak para kazan. Akrabalar arasında varsa bilen biri kesinlikle danış. Ben enişteme danıştım Solid Works çizimi yapıp ona göndereceğim artık alıcı bulursak :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı