Neler öğrendin?
Java'da ilerisi için proje yapmak için Springboot ve JPA kullanabilirsin hocam. Web sitesi için backend yazarsın.Daha cok basindayim Java ve Python.
Java'da ilerisi için proje yapmak için Spring Boot ve jpa kullanabilirsin hocam. Web sitesi için backend yazarsın.
Siber güvenlik bilmiyorum ama Java'da backend yazacaksan mesela verilerin güvenliğini ve backende erişimin güvenliğini sağlaman lazım. Basic Authentication gibi falan.Ben hangi alana yonelecegime bile karar veremedim. Sizce buna nasıl karar verebilirim? Web tasarima mi yonelsem, siber guvenlige mi, oyun mu gelistirsem?
İlginizi çekene elbette, bu alanları araştırın ve ilginizi çekene yönelin.Web tasarima mi yonelsem, siber guvenlige mi, oyun mu gelistirsem?
Siber güvenlik bilmiyorum ama Java'da backend yazacaksan mesela verilerin güvenliğini ve backende erişimin güvenliğini sağlaman lazım. Basic Authentication gibi falan.
Oyun geliştirme için Java'nın LibGDX kütüphanesi ya da C# ile Unity3D kullanarak oyun yapabilirsin. Java ile C# birçok noktada benzer yazım kurallarına sahip ve anlaşışması daha kolay olabiliyor C#'ın.
İlginizi çekene elbette, bu alanları araştırın ve ilginizi çekene yönelin.
O halde bu alanlardan oluşturulan projelere ve oluşturma adımlarına bak, hepsinden alacağın zevk farklı olacaktır.Cok kararsiz kaldim inan.
Maalesef işim yoktur daha ve çok da bilgim yok öyle. Görsellikle alakalı oyun tasarımı ve front end web tasarımı var. Ben hazır bileşenler kullanıyorum şu siteden;SIz bayağı bilgilisiniz su an da calisiyor musunuz? Gorsellikle alakali bir alan soyleyebilir misiniz? Resimli vs.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.