Kodlamaya Başlamak

Coda

Hectopat
Merhabalar, kodlamayla alakalı neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. Nasıl başlamalıyım? Eğitimi nereden alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Kodular gibi basit yerlerden başlayabilirsiniz. Ben öyle yaptım. Takıldığınız yer olursa konu açabilirsiniz. Daha sonra scratch gibi biraz daha ileri gidebilirsiniz. Daha sonra Python gibi kodlama dillerine geçebilirsiniz.

Udemy de kurslar var gayet başarılı ben kullanıyorum zaman zaman indirim oluyor 240 TL'den 13 TL'ye düşmüştü bende hemen aldım ve şu an öğreniyorum sana da öneririm. Ayrıca Udemy'de daha bir sürü programların kursları var gayet başarılı bir site bakmanı öneririm.

Merhabalar, kodlamayla alakalı neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. Nasıl başlamalıyım? Eğitimi nereden alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sadece bilgi olsun diye yazıyorum. Amacım kimseyi aşağılamak değil. Kodlamak belli bir şeyi başkaları tarafından anlaşılamaz hale getirilmesine denir. Sizin istediğiniz programlamadır.
Ayrıca ingilizcen varsa w3 kullanabilirsin. Ya da neredeyse her programlama dilinin kendi dökümantasyon sayfası var. Oralardan öğrenmek daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı