Kodlamayla insanların bilgileri nasıl bulunuyor?

2016 yılında çoğu kişinin MERNİS'te bulunan verileri sızdırıldı. MERNİS, İçişleri Bakanlığı'nın Nüfüs Müdürlüklerinde kullandığı bir veri depolama sunucusu/hizmeti gibi bir şey. Yani bütün verileriniz orada. O veriler de işte 2016 yılında sızdırıldı. O yıllarda oy verenlerin sızdırıldı diyorlar. O verileri şu an bu arkadaş bile bulabiliyor.

Veri sızıntılarından yararlanmış kolayca internetten verilere erişilebiliyor bu tip elemanlara denk gelirseniz umursamayın çok da bir şey yapamazlar gülün geçin.

Kişisel veriler ile ilgili bir kanun vardı saklanması veya paylaşılması bunun suçu da arttırıldı.

Arkadaşlar her sızdırılan bilgi 2015 mernis değildir. Bilmiyorsanız takip etmiyorsanız mesaj kasmak için yorum yapmayın lütfen.

Yazılım nerede ben göremedim.

Arkadaşlar her sızdırılan bilgi 2015 mernis değildir. Bilmiyorsanız takip etmiyorsanız mesaj kasmak için yorum yapmayın lütfen.
Dostum benim için diyor isen ben biliyordum.. ayriyeten ipin ucu aynı noktaya çıkıyor

Mernis 2023 çoğu virüslü hatta %99 u sahte.

100-200 TL (belki daha az belki daha fazla bilmiyorum) ödeyip birinden mernis datalarını ve panellerini alıyorlar. Sonra da millete hackerim ben diye hava atıyorlar. Size önerim eğer kanıtınız varsa ilgili kurumlara şikayet edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…