Köpeğe karşı dövüşülür mü?

Kral Yasuo

Femtopat
Daha fazla  
Şimdi bir köpek size doğru koşuyor. 1.siz belki size saldırmaz diye durup görmezden gelip sakin sakin yürür müsünüz, 2.yoksa belki size saldırır diye kaçar mısınız? 3.yoksa yolunuza devam edip köpek hamle yapar diye tetikte olup saldırı için bekler misiniz? Ve bir köpek saldırırsa. Hemen koşup kaçmaya mı çalışırsınız yoksa köpekle dövüşür müsünüz? Mesela Brucee lee bir köpeği dövebilir mi ya da bir aslanı? Bruce lee teknik ile bir aslanı yara almadan dövebilir mi, aslanın ağız darbelerini dodgelayıp sonra da uçan tekme filan atar mı? Köpek üzerinize koştuğunda veya saldırıya geçtiğinde siz ne yaparsınız?

Şimdi bir köpek size doğru koşuyor. 1.siz belki size saldırmaz diye durup görmezden gelip sakin sakin yürür müsünüz, 2.yoksa belki size saldırır diye kaçar mısınız? 3.yoksa yolunuza devam edip köpek hamle yapar diye tetikte olup saldırı için bekler misiniz? Ve bir köpek saldırırsa. Hemen koşup kaçmaya mı çalışırsınız yoksa köpekle dövüşür müsünüz? Mesela brucee lee bir köpeği dövebilir mi ya da bir aslanı? Bruce lee teknik ile bir aslanı yara almadan dövebilir mi, aslanın ağız darbelerini dodgelayıp sonra da uçan tekme filan atar mı? Köpek üzerinize koştuğunda veya saldırıya geçtiğinde siz ne yaparsınız?

3. seçeneği seçerdim köpek elimi kaparsa diğer elimle köpeği boğmaya çalışırdım ve beni bıraksa dahi ben bırakmazdım boğazını bayılana kadar tutardım çünkü beni bıraktığı anda nefes alınca tekrar yapışır.

Yürüyorsa sorun yok. Yürüyen köpeğin saldırdığını görmedim. Ama koşup oturduğum yere dişini saplayani gördüm.

Köpeği dovmenize gerek yok. Zaten becerebileceginizden şüpheliyim. Internette videolara bakarsanız sopa ile vurulan köpeklerin ısırdığı şeyleri (bkz. birilerinin kolu/bacağı) bırakmadığıni görebilirsiniz.
Boğazını sıkmaya çalışmanız yeterli. Çoğu köpek nefes alamadığını fark ettiğinde bırakır.

Aslani dodgelayamazsin. Paticigi kafan kadar olan hayvandan bahsediyoruz. Sadece en kısa sürede ölüp en az acıyı çekmeyi umarsin.

Gecen hafta 4 tanesi bana doğru koşarken koşma diyen ablayı bir anlık panik ile dinlemeyip koştum. Düşünce köpek durdu, bi' baktı sonra sakince geri döndü. Genelde yatan bir köpek sizi kovalarsa siz siz olun koşmayın. Elinize telefonunuzu alıp onunla ilgilenmiyormuş gibi yapın. 😁

Bence üzerimizdeki herhangi bir şey ile köpeğin dikkatini dağıttıktan sonra arkamıza bile bakmadan kaçmalı, ya da dikkatini dağıttıktan sonra boğazına yapışmalıyız.

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    images.jpeg
    33,2 KB · Görüntüleme: 255

Technopat Haberler

Geri
Yukarı