Köpek almak istiyorum

Sevgili kardeşim, Öncellikle bu kadar cani var iken hayvanlara ilgi duyduğun için kendi adıma tebrik ediyor ve kutluyorum. Köpeğinizle geçireceğiniz tatlı vakitler rağmen, her canlının gibi maddi-manevi ihtiyaçları olacaktır. Mesela siz pazar gününü evde dinlemek isterken, o enerjisini atmak için dolaşmayı tercih edecek yada hiç beklemediğiniz anda veteriner masrafları doğacaktır. (bu durumda paranın lafı yapılmaz, ama para olmadanda tedavi olmuyor bu bir gerçek). Bir kaç ay önce Cesar millan'ın kitaplarından,tecrübe ve tecrübeli arkadaşlardan ediğindim bilgileri paylaşmak istedim. İstersen okursun https://www.technopat.net/forum/diger-konu-disi/43110-en-uygun-kopegin-belirlenmesi.html

Hem o kuşu kafesin içine koyuyorsunuz, özgürlüğünü alıyorsunuz. Hem de ölünce ağlıyorsunuz, çok ilginç... Büyük bir ihtimalle de hayvanları sevdiğinizi iddia ediyorsunuz, ama deri kullanıp et yiyorsunuz...
Kardeşim sen buraya beğeni almak için bana laf koymak için geldin herhalde tamam anladık sen çok edepli dürüst birisin şimdi lütfen yorum yapma.

- - - Güncellendi - - -

Bugün barınağa gidemedim yarın gideceğim Trabzon'a yağmur yağdı akşama da maç var o yüzden gidemedim. Bence de en uygunu barınak...

- - - Güncellendi - - -

Karışmak istemedim fakat dinin İslam ise dinimizde köpek alıp satmak caiz değildir. Hatta haram diyenler bile var. Bu yüzden (eğer dinin İslam ise) köpeği parayla değil de başka yollarla bulmanı tavsiye ederim.

Elhamdülillah müslümanım ama barınakta ki köpekler para ile mi satılıyor? Çünkü hiç bir fikrim yok. Eğer günah ise tabi ki para ile almam.

Hazır konu canlanmışken bir hatırlatmada bulunalım; Her şeyin en iyisine, en kalitelisine, en iyi görünenine, en ilgi çekici olanına sahip olmak zorunda, en beğenileni sahiplenmek zorunda değilsiniz.

Yüreği olan varsa sokaktaki köpeklerden birini sahiplensin, onu beslesin, onunla bir bütün olsun.
Geçen Kadıköy'de bir kız gördüm, aynı tarif ettiğim gibi birer sokak köpeğini sahiplenmişti.
Merhametine, dobralığına o an hayran kaldım en ufak bir iletişimimiz, tanışıklığımız olmadığı halde.

Şimdi ben sibirya kurdu besledim, yakışıklı hayvan :) Çelişkiye düşüyorum sanmayın, 9 tane doğurmuş hayvan, mecburen yavrularından birini sahiplendik.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı