Köpek ısırığının izi kalır mı?

Bahtsizyolcu

Picopat
Katılım
26 Haziran 2021
Mesajlar
321
Çözümler
3
Köpeğimle oyun oynuyorduk. Durup dururken koluma atladı ve ısırdı, normalde yapmazdı böyle bir şey. kanama olmadı ama kabarıklık ve kızarıklıklar var. Hemen soğuk suyla bol bol yıkayıp, yara kremi sürdüm. Fakat korkum izinin kalması. Hafif ısırdı, ailem izi kalmaz, bir şey olmaz diyor fakat ben yine de sorayım dedim, belki tecrübe etmiş olanlarınız vardır bu ısırığı. Köpeğimin aşıları tam bu arada. Herhangi bir diş izi de gözükmüyor kolumda sadece kabarıklık ve kızartı var. Umarım izi kalmaz.
1629476205596.png
 
Köpeğimle oyun oynuyorduk. Durup dururken koluma atladı ve ısırdı, normalde yapmazdı böyle bir şey. Kanama olmadı ama kabarıklık ve kızarıklıklar var. Hemen soğuk suyla bol bol yıkayıp, yara kremi sürdüm. Fakat korkum izinin kalması. Hafif ısırdı, ailem izi kalmaz, bir şey olmaz diyor fakat ben yine de sorayım dedim, belki tecrübe etmiş olanlarınız vardır bu ısırığı. Köpeğimin aşıları tam bu arada. Herhangi bir diş izi de gözükmüyor kolumda sadece kabarıklık ve kızartı var. Umarım izi kalmaz.

Gecer diye biliyorum.
 
@Heunzey hocamın arkasından ben de söyleyeyim bari. İlkokul veya ortaokuldayken çimende oturuyorduk. Elimi böceğin üstüne koymuşum, hafif ısırık tarzında bir hissi oldu. İzi hala duruyor, daire şeklinde.
Hocam şartlar ve durum farklı olabilir, tam emin değilim. Sert ısırmadı, kabarıklık ve kızartılar oluştu, daha önce de anneme yapmıştı, izi tamamiyle geçti. Fakakt aynı güçte mi ısırdı bilmediğim için konuyu açma gereği duydum. Tamamiyle geçmese bile dikkatli incelendiğinde gözükse yeterli olur fakat annemde o da gözükmüyor.
 
Yara kremi ile desteklediysen gidebildiği kadar gider hocam, dert etmeyin. İzi kalsa bile bir süre sonra gidecektir zamanla bence.
Evet, yara kremi sürdüm hemen. Hocam dediğim gibi uzaktan bakıldığında belli olmaması gerekiyor, gireceğim sağlık mülakatında buna dikkat ediyorlar. Zaten 2 yılım daha var, 2 yıla kadar geçmiş olur herhalde.
 
@Bahtsizyolcu kalır hocam bende mevcut.
Evet, yara kremi sürdüm hemen. Hocam dediğim gibi uzaktan bakıldığında belli olmaması gerekiyor, gireceğim sağlık mülakatında buna dikkat ediyorlar. Zaten 2 yılım daha var, 2 yıla kadar geçmiş olur herhalde.

Hiçbir türlü geçmez hocam 5 yıl geçti benim üzerinden hala duruyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı