Köpek korkusu nasıl yenilir?

watchdogs123p

Kilopat
Yer
İstanbul
Yanlış hatırlamıyorsam küçüklüğümden beri köpekten korkarım. Köpekten çok havlamasından korkuyorum. Tabii bu köpeğe göre de değişiyor. Bazı köpekler sakin oluyor, onlardan korkmam için bir neden yok. Bir köpek havlayınca kaçıyorum, o da kovalıyor. Ben ısıracağını düşünerek kaçıyorum. İnsanlar bu köpek korkuma şaşıyor. Korkup kaçma, köpek bir şey yapmaz diyorlar. Şimdi ben köpekten korkmaz veya kaçmazsam dünya üzerinde bana zarar verebilecek hiçbir köpek yok mu? Ayrıca köpek korkumu nasıl yenerim?

Psikoloğa gitmeyi ben de düşündüm. Hipnotize olmayı düşünmedim ama iyi bir fikir gibi.

Bu yüzden yanımda çakı taşıyorum. Köpek saldırırsa bir kolumu verir, diğer elimle çakıyı saplarım.

Hocam sırf bunun için prikoloğa gitmeyin. Eğer daha önce bir şey olmadan bir şeyden korkuyorsanız psikoloğa gidin bu normal bir korku daha önce ısırdı diyorsunuz.

Sizde köpeğe karşı bağırıp koşun. ( Bu arada ciddiyim internette işe yarayacağını duymuştum )
Dikkat: Ters etki yapıp köpek kaçmazsa naneyi yersiniz.
Denendi, onaylandı. ✅

Üzerime koşan köpeğe kovalarken küfrediyordum sokak boyunca, annesinin kulakları çınlamıştır.

Yanlış hatırlamıyorsam küçüklüğümden beri köpekten korkarım. Köpekten çok havlamasından korkuyorum. Tabii bu köpeğe göre de değişiyor. Bazı köpekler sakin oluyor, onlardan korkmam için bir neden yok. Bir köpek havlayınca kaçıyorum, o da kovalıyor. Ben ısıracağını düşünerek kaçıyorum. İnsanlar bu köpek korkuma şaşıyor. Korkup kaçma, köpek bir şey yapmaz diyorlar. Şimdi ben köpekten korkmaz veya kaçmazsam dünya üzerinde bana zarar verebilecek hiçbir köpek yok mu? Ayrıca köpek korkumu nasıl yenerim?

Köpekten korkmana gerek yok korkunca takılır sana zaten korktuğunu anlar kendini korumak için seni kovarlar durduk yere yanina geliyorsan sevilmek istiyordur he bazi kopekler var hızlı hızlı sana gelirse kaç açtır çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı