Köpekler için en sağlıklı yemek nedir?

Vet'e danışmadan ev yemekleri, haşlanmış tavuk ve yumurta vermemeni tavsiye ederim. Bazı köpeklerde elerji yapar ve hem tüy hem deri sağlığını bozabilir. Kaliteli bir mama köpek için gereken tüm besinleri zaten sağlıyor. Geri kalanı biraz fantezi biraz da hayvanı ödüllendirmek için abartmamak şartıyla ara sıra verilebilir. Özellikle tavuk ve tavuklu mamalara dikkat et.

Yav hocam bu arkadasin dedigine bakmayin siz, beynine kazimislar royal canini baska mama bilmiyor iste :D

Ahahaa aynen eminim öyledir royal canin piyasadaki en eski ve bilinen marka olarak biliniyor orijen kötü demiyorum o da oldukça kaliteli bir marka ben fikrimi belirttim sadece.

Ahahaa aynen eminim öyledir royal canin piyasadaki en eski ve bilinen marka olarak biliniyor orijen kötü demiyorum o da oldukça kaliteli bir marka ben fikrimi belirttim sadece.

1740848711903.png

Markanın adı büyük diye her şey kaliteli olmuyor. Royal Canin, bol tahıllı ve düşük kaliteli içeriklerle dolu. Daha iyisini araştırmadan ‘en iyisi budur' demek, konuya hâkim olmamakla eş değer.

Kalkıp ‘kötüleyen kimse bu işten anlamıyordur’ dersen, bu başka bir noktaya gider. Burada fikir belirtmiyorsun, hakaret ediyorsun. Eleştiriye açık değilsen, tartışmaya da girmemelisin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı