Köpekler için en sağlıklı yemek nedir?

Biz memnunuz. Benim büyük ırk köpek. Temel ihtiyaçlarını karşılıyor. Ben daha iyi olsun diye Acana ile servis ediyorum. Tabi bütçeniz elverirse ND ya da Acana daha iyidir. Sütten kesildiği gibi gelmiş olsaydı ND yada Acana ile başlardım ben. Ama bize gelişi Royal Canin ile oldu. Malum köpeklerde öyle mama değiştirmek kolay değil. Nazlı oluyor çok ev hayvanları. Farklı bir şey yesin hemen ishal olurlar. :)

Biz memnunuz. Benim büyük ırk köpek. Temel ihtiyaçlarını karşılıyor. Ben daha iyi olsun diye acana ile servis ediyorum. Tabii bütçeniz elverirse nd ya da acana daha iyidir. Sütten kesildiği gibi gelmiş olsaydı nd ya da acana ile başlardım ben. Ama bize gelişi royal canin ile oldu. Malum köpeklerde öyle mama değiştirmek kolay değil. Nazlı oluyor çok ev hayvanları. Farklı bir şey yesin hemen ishal olurlar. :)

Sanırım bunu alacağım.

Biz memnunuz. Benim büyük ırk köpek. Temel ihtiyaçlarını karşılıyor. Ben daha iyi olsun diye acana ile servis ediyorum. Tabii bütçeniz elverirse nd ya da acana daha iyidir. Sütten kesildiği gibi gelmiş olsaydı nd ya da acana ile başlardım ben. Ama bize gelişi royal canin ile oldu. Malum köpeklerde öyle mama değiştirmek kolay değil. Nazlı oluyor çok ev hayvanları. Farklı bir şey yesin hemen ishal olurlar. :)

Hocam son olarak. Bu mamaların içinden ölçek çıkıyor mu? Ne kadar katmam gerekiyor. Günde 3 öğün vereceğim 2 aylık rot için.

Bu arada, havuç ve elma da verin arada. Hem kemirirler, hem köpekler için iyidir.

Haftada 1 kere sütle karışık kuru mama ve dediğiniz gibi elma havuç falan vermeyi düşünüyorum.

Sütle çok karıştırmana gerek yok aslında, sütten ziyade yoğurt severler az miktarda verebilirsin mamasına karıştırıp.
Ölçek çıkmıyor, gramaj olarak ayarlaman lazım onu. Biraz göz kararı oluyor aslında o iş. Çok fazla vermeyin ama, ne verirseniz yerler çünkü. Bir bakmışsın dana gibi olmuş. :)
Beslenme tablosu oluyor sitelerde, kaç aylık için kaç gram besleme yapılacağını gösteren, oralardan bakabilirsin.
Beslenme tablosu var burada bak. Cinsine yaşına göre gramaj bilgisi veriyor.

Sütle çok karıştırmana gerek yok aslında, sütten ziyade yoğurt severler az miktarda verebilirsin mamasına karıştırıp.
Ölçek çıkmıyor, gramaj olarak ayarlaman lazım onu. Biraz göz kararı oluyor aslında o iş. Çok fazla vermeyin ama, ne verirseniz yerler çünkü. Bir bakmışsın dana gibi olmuş. :)
Beslenme tablosu oluyor sitelerde, kaç aylık için kaç gram besleme yapılacağını gösteren, oralardan bakabilirsin.
Beslenme tablosu var burada bak. Cinsine yaşına göre gramaj bilgisi veriyor.

Bu tablodan bir şey anlamadım. Ama evde hassas terazi var. 1 öğünü 70-80 gr olacak şekilde 3 öğün vermek ideal midir 2 aylık yavruya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı