Köpekler için en sağlıklı yemek nedir?

Hocam meranin cok cok fazla sahtesi var Türkiye de eger tanidiginiz bir veterinerden yurt dışından getirtme sansiniz varsa mera guzeldir. Acana guzeldir ancak orijen kadar kaliteli degildir, proplan ben asla onermem, hills mamalarini bilmiyorum ona maalesef bir yorum yapamayacagim ancak fiyatlarina bakilirsa orta duzey bir mama gibi duruyor.

Bu site güvenilir mi? Bir de ne kadar gider bu.

Bu site güvenilir mi? Bir de ne kadar gider bu.

Hocam bu site Türkiye'deki siteler arasinda en guveniliri diyebilirim, bu sitenin sahibi benim gittigim veterinerin arkadasi, kendisiyle konusma firsatimiz olmadi ama mamalarin son kullanma tarihlerine kadar inanilmaz detay bilgi girmelerinden ne kadar iyi is yaptiklarini anlayabilirsiniz

Bu mama guzel ancak yukarida attigim orijeni almaniz daha iyi olacaktir zaten arada 600 TL var cok fazla bir fark yok

Hocam bu site Türkiye'deki siteler arasinda en guveniliri diyebilirim, bu sitenin sahibi benim gittigim veterinerin arkadasi, kendisiyle konusma firsatimiz olmadi ama mamalarin son kullanma tarihlerine kadar inanilmaz detay bilgi girmelerinden ne kadar iyi is yaptiklarini anlayabilirsiniz.

Bu mama guzel ancak yukarida attigim orijeni almaniz daha iyi olacaktir zaten arada 600 TL var cok fazla bir fark yok.

Kaç aylık olana kadar yavru kategori mama ile beslemeliyim?

Kaç aylık olana kadar yavru kategori mama ile beslemeliyim?

Hocam rot ile alakali o kadar detay bilgiye sahip degilim maalesef, onu goturdugunuz veterinere danisabilirsiniz.

Ayrica asilarina baslamadan once cevredeki en az 8-10 tane veterinere asi fiyatlarini sorun, bazisi birebir ayni marka asiya 1000 TL isterken bazisi 700 TL isteyebiliyor.

Hocam rot ile alakali o kadar detay bilgiye sahip degilim maalesef, onu goturdugunuz veterinere danisabilirsiniz.

Ayrica asilarina baslamadan once cevredeki en az 8-10 tane veterinere asi fiyatlarini sorun, bazisi birebir ayni marka asiya 1000 TL isterken bazisi 700 TL isteyebiliyor.

Arkadaşımın sürekli gittiği veterinere götüreceğim. Mamayı onlardan da alabilirim aslında. Sizce?

Arkadaşımın sürekli gittiği veterinere götüreceğim. Mamayı onlardan da alabilirim aslında. Sizce?

Ben onermem hocam veterinerden mama almayin, zaten orijen mera veya acana gibi markalari siz soyleyin ben bunlardan birini almak istiyorum diye, eger size yine de royal canin onerirse o veterinerden cikin bir daha da adiminizi atmayin. Tek derdi sizden para kazanmaktir

Benim alışveriş yaptığım siteler.
Amazon.com.tr: Elektronik, bilgisayar, akıllı telefon, kitap, oyuncak, yapı market, ev, mutfak, oyun konsolları ürünleri ve daha fazlası için internet alışveriş sitesi (Satıcı Amazon olacak mutlaka.)

Benim Royal Canin kullanma nedenim, köpek bize gelirken 2-3 aylık idi. Royal Canin Maxi Puppy ile beslenmiş ona alışıktı. O yüzden onla devam ettim. Şuan Acana ile karıştırarak veriyorum.
Yaşına gelip yetişkin mamasına geçerken Royal Canin Adult ve Acana ile devam edip, Sonra Acana+ND yapacağım.
ND markası da güzeldir çok.

Son düzenleme:
Amazon.com.tr: Elektronik, bilgisayar, akıllı telefon, kitap, oyuncak, yapı market, ev, mutfak, oyun konsolları ürünleri ve daha fazlası için internet alışveriş sitesi (satıcı Amazon olacak mutlaka.)

Benim royal canin kullanma nedenim, köpek bize gelirken 2-3 aylık idi. Royal canin Max'i puppy ile beslenmiş ona alışıktı. O yüzden onunla devam ettim. Şu an acana ile karıştırarak veriyorum.
Yaşına gelip yetişkin mamasına geçerken royal canin adult ve acana ile devam edip, sonra acana+nd yapacağım.
Nd markası da güzeldir çok.

Şunu fark ettim. Royal canin Max'i puppy 15kg si bile 3700TL. Diğer mamalardan daha ucuz neden?

Amazon.com.tr: Elektronik, bilgisayar, akıllı telefon, kitap, oyuncak, yapı market, ev, mutfak, oyun konsolları ürünleri ve daha fazlası için internet alışveriş sitesi (satıcı Amazon olacak mutlaka.)

Benim royal canin kullanma nedenim, köpek bize gelirken 2-3 aylık idi. Royal canin Max'i puppy ile beslenmiş ona alışıktı. O yüzden onunla devam ettim. Şu an acana ile karıştırarak veriyorum.
Yaşına gelip yetişkin mamasına geçerken royal canin adult ve acana ile devam edip, sonra acana+nd yapacağım.
Nd markası da güzeldir çok.

Bu arada köpeğinizin cinsi ne? Merak ettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı