Köpekler toplatılmalı mı?

Yok o anlamda demedim. Kedilerinde barınakları olsun rahat yaşasın insanların işkencesine uğramasın anlamında.

Sence kediler o küçücük alanda mutlu ve huzurlu yaşayabileceklerini mi? Gittiğim barınaklarda köpekler aç susuz ve agresiflerdi. Hep şüphelendim uyuyan köpeklerden, "Acaba ölmüş mü? diye.

Ama iyi barınaklar olursa neden olmasın.
 
Köpeklerin ne suçu var sanki size saldırıyorlar mı?
Tabi ki saldırıyor. Sizin orda saldırmıyor olabilirler ama bu büyük bir tehdit. Bana da saldırıyorlar. Köpekler zaten hep insanlarla beraber yaşadı. Doğada köpek göremezsiniz mesela. Gelişmiş ülkelerde hiç sokak köpeği yoktur. Hindistan'da var ve köpek ile ilgili sorunları görüyorsunuz. Önü tutulmazsa sonumuz öyle olur. Toplanmaması köpekler için de bir kötülük. Gerçek bir hayvansever zaten toplatılması gerektiğini düşünür.

Sokak köpekleri bir de kısırlaştırılmalı.
 
Tabii ki saldırıyor. Sizin orada saldırmıyor olabilirler ama bu büyük bir tehdit. Bana da saldırıyorlar. Köpekler zaten hep insanlarla beraber yaşadı. Doğada köpek göremezsiniz mesela. Gelişmiş ülkelerde hiç sokak köpeği yoktur. Hindistan'da var ve köpek ile ilgili sorunları görüyorsunuz. Önü tutulmazsa sonumuz öyle olur. Toplanmaması köpekler için de bir kötülük. Gerçek bir hayvansever zaten toplatılması gerektiğini düşünür.

Sokak köpekleri bir de kısırlaştırılmalı.

Ben Almanya'da yım her sokakta köpek var ne demek yok yalan yanlış konuşmayın.
Ayrıca toplatıldıktan sonra sahiplendirilemeyen hayvanlar itlaf edilmeli.
 
Onlar cins köpek ve saldırdıklarını sanmam.
Ben Almanya'da yım her sokakta köpek var ne demek yok yalan yanlış konuşmayın.
Ayrıca toplatıldıktan sonra sahiplendirilemeyen hayvanlar itlaf edilmeli
Siz hiç Türkiyede'ki sokak köpeklerini gördünüz mü? Görseniz zaten bunu yazmazdınız.

Her sabah en az 1 köpek sürüsü yanıma gelip havlıyor saldırmasa bile ve her sokakta atrtık 4'er 5'er tane görüyorum burda.
 
Kesinlikle toplatılması lazım yoksa biz oturduğumuz mahallecek kendimiz bir şeyler yapmaya başlayacağız benim hem yan komşum olan Akrabam'ın tavuklarini öldürüp öldürüp bırakıyorlar. Benim horozumun kuyruğunu kopartmış son anda kurtulmuş hayvancagaz bir de gurk tavuğum var civcivleriyle tavuğu dalamış bir güzel köpek.
 

Geri
Yukarı