Sokak köpekleri toplatılmalı mı?

Evet toplatılmalı. Okula giderken savaş veriyorum resmen. Defalarca köpek saldırdı. Hayvanları çok severimde saldıranları değil.
Aynısını bende yaşıyorum hocam hatta bazen 7-8 tane önümü kesiyorlar. Eve 5 KM uzaktaki yoldan gidiyorum.

Evet hele son zamanlarda aşırı derecede hırçınlaştılar sanki. Önceden yanımdan geçen köpekleri takmazdımda şimdi bir köpek bile arkamdan geliyorsa bir gözüm orada oluyor.
Aynen öyle ya son 1-2 aydır diyeyim. Hani ben öyle köpek kedi severim de dediğim gibi bir yere kadar köpek değil boss mübarek. Siz hangi şehirdesiniz bu arada?

Aynısını bende yaşıyorum hocam hatta bazen 7-8 tane önümü kesiyorlar. Eve 5 KM uzaktaki yoldan gidiyorum.
Ben de malesef.

Aynen öyle ya son 1-2 aydır diyeyim. Hani ben öyle köpek kedi severim de dediğim gibi bir yere kadar köpek değil boss mübarek. Siz hangi şehirdesiniz bu arada?

Ben de maalesef.

İzmirdeyim ben. Yolda tüm köpek cinsleriyle karşılaşıyorum. Rottweilerden tutun dogo Arjantin'e kadar tüm cinsler var.

Son zamanlarda çok fazla sokak köpeği vakaları oluyor. Bu durum en çok da küçük çocukları etkiliyor, şimdi yine bir haber gördüm. Sokak köpeğinin ısırdığı çocuğun durumu ciddiymiş, kuduz teşhisi konulmuş. Sizce köpekleri toplatılmalı mı? Ya da daha mantıklı bir öneriniz var mı?

Ya bilemiyorum toplatılması saçma geliyor. Kaç bin tane köpek var hangi birini toplayacaksın ki? Ama mutlaka farklı bir çözüm bulmalıyız.

Son zamanlarda çok fazla sokak köpeği vakaları oluyor. Bu durum en çok da küçük çocukları etkiliyor, şimdi yine bir haber gördüm. Sokak köpeğinin ısırdığı çocuğun durumu ciddiymiş, kuduz teşhisi konulmuş. Sizce köpekleri toplatılmalı mı? Ya da daha mantıklı bir öneriniz var mı?

Bir çözümü olmalı gerek uyutma gerek barınak gerekse başka şekilde ama bir çözümü olmalı

Ya bilemiyorum toplatılması saçma geliyor. Kaç bin tane köpek var hangi birini toplayacaksın ki? Ama mutlaka bir çözüm bulmalıyız.

Bazı köpekler çiftleşmediği için ve testosteron hormonu yüksek olduğundan saldırıyorlar. Bir de kuduzsa tam oluyor. Çevrede saldıran köpekleri ihbar edip hemen alacak bir kurum olmalı. Saldırmayıp kendi halinde takılanlara laf yok tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı