Köpekleri İnsanlar Oluşturmuştur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tanrı'dan kastım bir yaratıcı aslında. Belki bizim gibi sıradan bir canlıdır.
Ha o olabilir bir şey diyemem tabii. Ama Semavi dinlerdeki tanrı algısı maalesef çok yoruma dayalı. Yani şudur budur diye hatları ile belirtilemiyor asla.

Çok eski fosillerin henüz bulunmaması yok demek değil hatta bulunmuş ancak tanımlanmamış olabilir.
Bu kadar anlamamakta niye ısrar ediyorsun? Iş sadece fosil kayıtlarıyla değil DNA calismalariyla kanıtlanmış bir durum. Doğal seçilim olsaydi köpeklerin nesli tükenirdi. Doğa yaşama ayak uyduramayan hiçbir canlinin gözünün yaşına bakmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu yazıyı okuyup, ''vay, böyle miymiş'' deyip bir şeyler öğreneceğinize yine inanç tartışması yapmışsınız.

@BERWAR, bence bu bazı köpek türleri için geçerli. Belki de önceden de bazı köpekler vardır, ama insanlığın hiç haberi olmamıştır.

Şimdiki köpeklerin tamami gri kurttan evcilleştirilmiş canlilardir. Yapay seçilim bin yilardir uygulanan bir teknik. Son dönemlerde çeşit çeşit olan cinsler ise 300-400 yildir olan cinsler.

Vay arkadaş bu köpek neymiş ya. Köpek konusunda bu kadar etkileşim olacağını asla düşünmemiştim. Bayılan Keçiler konusu vardi açmıştım o da bir çeşit yapay seçilim örneğidir o keçi doğal seçilim ile oluşsaydı nasil doğada kalma sansi yoksa köpekler icinde ayni şey geçerli.

Gen havuzunun ve çeşitliliğinin artmasını sağlamışız.

Hocam bu gibi troller her forumda var. Gelip evrim konularına -hiçbir bilgileri olmamasına rağmen- trollük yapıyorlar. "Ya şöyleyse, nereden biliyorsunuz, kanıtı var mı?" bıktık artık bu aptal sorulardan gerçekten.

Belki de konu da başkalarına aptalca geliyor olabilir? Belki de birileri de bıkmıştır, şu varoluş yaratılış muhabbetinden. Hep aynı hikaye yok Tanrı vardır, yok evrim vardır. Eğer yeterince sabrınız yoksa bilimle uğraşmanızı tavsiye etmiyorum. İnsanlar fikrini yazıyor bazı troller de halen kalmış; ''yok aptalca'' ''yok çok saçma'' gibi mesajlar yazıyor. Arkadşlar boşverin bu trolleri, böyle saygıdan uzak insanlar her yerde var. Bıktık artık bu aymazlardan (!)
Ha bu mesajı neden mi yazdım? Sadece yazmak istedim. Bu kadar derine inmeye gerek yok.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…