Kondansatörler patladığında içinden sıvı tarzında bir şey çıkıyor, muhtemel odur.Arkadaşımın sisteminin Psu'su patlamıştı. İçinden bir sıvı aktığını ve bileşenlere döküldüğünü söyledi. Patladığı için bir çok bileşen zarar görmüş, çoğunu değiştirmişti.
Valle değiştirmek lazım gibi. Kasa haricinde tüm ekipmanlara sağlam para verdim. Tek şu PSU kaldı. Onuda değiştireyim bir an önce diyorum. Önerilen PSU 750TL ama.Ben de Frisby PSU Kullanıyorum. Değiştiriceğim ama umarım bi sıkıntı yaşamam şimdilik.
Hocam anakartta akım koruması varken bile zarar verebilir mi diğer parçalara?Sisteme yanlış voltaj gönderip parçalara kalıcı zarar verebilir.
Kondansatörler patladığında içinden sıvı tarzında bir şey çıkıyor, muhtemel odur.
Çok nadir hocam .Valle değiştirmek lazım gibi. Kasa haricinde tüm ekipmanlara sağlam para verdim. Tek şu PSU kaldı. Onuda değiştireyim bir an önce diyorum. Önerilen PSU 750TL ama.
Hocam anakartta akım koruması varken bile zarar verebilir mi diğer parçalara?
Evet. Tabii bu en kötü ihitmal.Hocam anakartta akım koruması varken bile zarar verebilir mi diğer parçalara?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.