Kötü olan altyapı nasıl yükseltilir?

Katılım
15 Aralık 2023
Mesajlar
83
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Speedtest by Ookla'da 10 Mbps upload 1 Mbps download alıyorum ms ise değişiyor (bazen 50 bazen 500). İnternetim başlıkta dediğim gibi 16 Mbps. Zamanında Twitter'dan Türk Telekom CEO'suna yazı yazınca altyapınızı düzeltirme gibi bir saçmalık vardı denemiştim ve bana "evet internetiniz 16 Mbps kötü olduğunu biliyoruz 6 içerisinde çalışmalara başlayacağız." demişlerdi. Neredeyse 1 yıldan fazla oldu ama hiç sonuç yok. Altyapımı iyileştirmenin bir yolu var mı? Bunu sormak istedim. İnternetim Türk Telekom, fiber falan istemiyorum 50 100 Mbps gibi bir değer olursa yeter, fazla bile. Valorant ve CS gibi oyunları arkadaşlarım 16 ms le oynarken ben 1000 ms le oynadığım için bunaldım ve buraya yazma gereği duydum.

Dowloand ve upload yerleri yanlış olmuş kusura bakmayın.
 
Hocam 15 mbpslik vodafone var
12mbpslik turk telekom var

Hocam bölgenizide tam olarak bilemeyeceğim için bu sitedende konumunuza bakın ne kadar destekliyor Ona göre alın Türkiye 3G / 4G / 5G kapsama alanı haritası - nPerf.com

Hocam yerinizde olsam en doğrusu taşınmaya çalışırdım. Ne kadar zahmetlide olsa çünkü bulunduğunuz konum cidden teknolojiden yoksun ve bu zamanda en istemediğimiz şeylerden biri.
 
Son düzenleme:
Hocam 15 Mbps'lik Vodafone var.
12Mbps'lik Türk Telekom var.

Hocam bölgenizide tam olarak bilemeyeceğim için bu sitedende konumunuza bakın ne kadar destekliyor ona göre alın Türkiye 3G / 4G / 5G kapsama alanı haritası - nPerf.com

Hocam yerinizde olsam en doğrusu taşınmaya çalışırdım. Ne kadar zahmetlide olsa çünkü bulunduğunuz konum cidden teknolojiden yoksun ve bu zamanda en istemediğimiz şeylerden biri.

Hocam ailemle birlikte 9 yıldır buradayız. Köyümüze yakın olduğu için buraya yerleştik. Ailem memur olmasa daha kolay olurdu ama ikna etmem zor gibi görünüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı