Köy yerine internet nasıl bağlatılır?

emirhan aslan

Hectopat
Katılım
20 Ekim 2017
Mesajlar
143
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar şimdi ben köyde sıkılıyorum ve arka bahçede hayvan besiciliği yapacağımız için (dedemler) güvenlik için kamera taktiracagiz. Bir de onun için internet lazım. Ama nasıl taktıracağız? Yan komşu internet alıyor ama o da tam nasıl yaptıklarını bilmiyor. Kutu da yok. Çanaktan alabilir miyiz? Ben altyapı sorgulattığımda 15 Mbit yazıyor. Yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapı sorgulattığınızda altyapı gözüküyorsa Türk Telekom bayine gidip başvuracaksınız. Altyapı yoksa o zaman yine Türk Telekoma gidiceksiniz fakat altyapı yapacaklarını hiç zannetmiyorum.
 
İnternetten altyapı sorgulattığımda 15 mbit çıktı ama uydudan alabilirmiyiz telefon kablosu da göremedik birde okadar kötü bir yer değil bir sürü direk var
 
Resim
Radyo Sinyaliyle desek daha uydularla internet almıyoruz gökten
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20190804_015807.jpg
    IMG_20190804_015807.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 505
Turkcell Superbox vardı sanırım 100 küsür gibi bir fiyatı vardı. Telefonun çektiği yerde 4.5 G ile İnternet veriyordu. Onu araştırdınız mı?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı