Köyde spor nasıl yapılır?

Heil HzEfelinss

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics
Meslek
Öğrenci
1-2 ay kadar köyde kalacağım, bu sürede kilomdan biraz olsun kurtulmak ve köyden döndükten sonra da spora devam etmek için kendimi alıştırmak istiyorum.

Son tartıldığımda 1.90-108 kiloydum mümkünse 95-100'e düşmek istiyorum.

Köyde spor aleti namına bir şey yok.

Mümkünse set tekrar olarak detaylı ve anlayabileceğim bir program yazar mısınız? Sporla pek aram yok.

Niyetim karın yağlarından ve yanlardan kurtulmak.

Yemek çok önemli mi? Ne yemem gerekiyor? Önemli ise onun içinde bir program verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pekala, eğer hedefin kilo vermek ise sana söyleceğim şudur;
Sabahları erken uyanabilirsen çıkıp koşu yapmalısın, açık hava olduğu için daha kolay olur ve mental sıfırlamana yardımcı olur. Onun dışında yağ yakarken aynı zamanda vucudunun sıkılasmasını istersen calisthenics yapabilirsin, calisthenics ise şınav barfiks gibi şeylerin üstüne ustalaşmandır, ozan workout diye bir influencer var, bu konuda ondan yardım alabilirsin, gerek instagram gerekse youtube videoları olarak. Yemek konusuna da gelicek olursak, çok yağlı yiyecek yemediğin ve fazla karbonhidrat tuketmedigin sürece sabah aç karnına yaptıgın koşular ve calisthenics kilo vermene yardımcı olacaktır.

Pekala, eğer hedefin kilo vermek ise sana söyleceğim şudur;
Sabahları erken uyanabilirsen çıkıp koşu yapmalısın, açık hava olduğu için daha kolay olur ve mental sıfırlamana yardımcı olur. Onun dışında yağ yakarken aynı zamanda vucudunun sıkılasmasını istersen calisthenics yapabilirsin, calisthenics ise şınav barfiks gibi şeylerin üstüne ustalaşmandır, ozan workout diye bir influencer var, bu konuda ondan yardım alabilirsin, gerek instagram gerekse youtube videoları olarak. Yemek konusuna da gelicek olursak, çok yağlı yiyecek yemediğin ve fazla karbonhidrat tuketmedigin sürece sabah aç karnına yaptıgın koşular ve calisthenics kilo vermene yardımcı olacaktır.
Sabah uyandığımda yataktan kalkamayacak kadar hastalandıktan sonra sporun bana nasip olmadığını farkettim artık LoL'de rank kasıyorum yine de yardımın için teşekkür ederim <3

Technopat Haberler

Geri
Yukarı