Kol geliştirmek

Turk Kahvesi

Kilopat
Katılım
19 Haziran 2015
Mesajlar
986
Makaleler
2
Arkadaşlar sizce kollar çalışılarak kalınlaşır mı? Kollarım çok ince duruyor ve zayıfım ama kollarım sanki çocuk kolu gibi duruyor, mesela kız arkadaşlarımın kolları bile benden kalın oluyor, fitness salonuna yazılsam ne kadar bir etki görürüm, bu yüzden t shirt giyemiyorum. 20 yaşına girmek üzereyim, şimdi 182 boy 59 kiloyum.
En başta kilo almalıyım salonda bunu halledebilirim diye düşünüyorum, peki kollarda etkisini görebilecek miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Split çalışma daha zevkli kasa daha fazla yüklenip daha izole çalışabilirsin. Takıldığın soru varsa cevaplarım. Yaklaşık 2-3 senedir beslenme ve spor üzerine kendimce araştırmalar yapıp kendimi geliştiriyorum. Kalori hesabı yap 500 kalori fazla tüket ve spor'a devam et zamanla büyürsün. 500 Kalori'den daha fazla eklersen yağlanma olabilir.
 
1567622854427.png
 
Sadece kol çalışarak kolunu geliştiremezsin, sırt kasına önem verdiğin vakit kolların da gelişmeye başlayacaktır. Spor salonuna yazıldığın vakit zaten beslenmene de dikkat edeceğinden kilo da alırsın.
 
Fitness yapıp, kilo almaya başladıkça kalınlaşır. Sadece kol değil, full body çalış spora gideceksen.
Hocam bugün bir tanıdığım milli boks antrenörü çıktı, bana istersen gel falan dedi, benim amacım vücudu geliştirmek sizce boks yanlış bir seçim mi, olur? Yoksa normal fitness salonuna mı, gideyim?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı