Kafanda büyütmüşsün kimsenin umrunda değil kıllı olman.Hahahaha çok iyi bir düşünceKıllarım rahatsız ediyor beni ve kötü duruyor bu yüzden alıyorum yönelimle alakası yok.
Kafanda büyütmüşsün kimsenin umrunda değil kıllı olman.Hahahaha çok iyi bir düşünceKıllarım rahatsız ediyor beni ve kötü duruyor bu yüzden alıyorum yönelimle alakası yok.
Evet genelde çoğu kişinin kıl dökücüye alerjisi falan olabiliyor ben şu ana kadar bir sorun yaşamadım ama kullanmadan prospektüsü okumak gerekiyor ve bence de Lazer kesin çözüm.Aslında hepsi olur arkadaşlar saymış ama tüy dökücü önermiyorum pek. Kimyasal ve cilt hastalığına sebep olabilir. Ben bir ara vücut için özel makine ile almıştım. Bir ara ağda yaptım ki aralarında en iyisi olsa da acılı ve yüksek maliyetli oluyor. Şahsen lazer derim işin özü.
Kendisinin umurunda demek ki.Kafanda büyütmüşsün kimsenin umrunda değil kıllı olman.
Kendim için alıyorum insanların iyiliği için değilKafanda büyütmüşsün kimsenin umrunda değil kıllı olman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.