Kola döktüğüm PC, klavye ve standart bir bakım ile düzelir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet dediğin şeyde'de laptobuna zarar gelmemiş olabilir, öyle anda saniyeler çok önemlidir, eğer panik yapıpta ayyyy mayyyy diye bakakalırsanız sıvı devrelere ulaşır ve kaçınılmaz sonuç gerçekleşir. Siz demekki hızlı davranmıs ve laptobu hemen ters çevirmişsinizki buda içine sıvı ulaşmasını engellemiş. Nediyeyim şanslısınız:)

Daha önce bir makaleydi sanırım orada okumuştum. Hemen ters çevirin diyordu. Başka bir yazıda büyük ve kapaklı bir kap varsa, üstüne ve altına pirinç koyup hava almayacak şekilde kapatın yazıyordu. Onları yapamadım ama, kola dökülünce hemen ters çevirmiştim. :) :)

Ali kardeşim siz dua edinki servis anakartı değiştireceğiz dememiş yoksa çok daha fazla bir masrafla karşılaşırdınız, benc servis en akıllıca olanı uygulamış. Önce alabilceği önlemi almış. Bence uygun bir fiyat dert etmeyin okadar.

Parasında değilim aslında. Hani değişecek parça örneğin anakart, ekran kartı vs ise gidip fazla masraf olsun diye değiştiriyorlarsa. Orada problem var. :) Çünkü işlem biterken baktık ki şurada da problem var derlerse hiç yoktan masraf olacak klavye. :)

Arkadaşlar laptop'um servisten çıktı. Bir kaç gündür arıza verecek mi diye neredeyse tüm gün açık tutuyorum ama, sorun çözüldü sanırım. Hiç bir sorun çıkarmadı çok şükür konu kapanabilir. Bu sorunu yaşayanlar fazla kurcalamadan servise versin direk diyorum. :) :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı