Kolay Gelsin kargo nasıldır?

İsimlerini ilk defa duydum ve Şikayetvar'da birçok şikayet okudum, sizce nasıl? Olumsuz bir olay yaşayan var mı?
Bence en iyi kargo şirketi diyebilirim. Genelde Amazon'la çalışıyorlar. Bir sorun yaşamadım.

Amazonun anlaşmalı olduğu kargo şirketi diye biliyorum kullandığım kargo şirketleri arasında en kaliteli kargo şirketi olabilir.

Geçenlerde PSU sipariş vermiştim bir sıkıntı yaşamadım ama tek seferle verilecek bir karar değil. Ben sorun yaşamadım diye problemsiz diyemem. Ama hızlı geldi.

Bulunduğum ilde Amazon kendileri ile çalışıyor. Diğer bilindik kargo firmaları gibi yoğun olmadıklarından şehir içi teslimatı çok hızlı yapıyorlar. Ama aynı durumun dezavantajı da var. Çok yoğun olmadıkları için şehirlerarası teslimatları çok yavaş. Onun dışında sistemleri falan gayet iyi. Gelmeden önce mesaj atıp adreste olup olmadığınızı teyit ediyorlar. Genel olarak memnunum

2 hafta önce Amazon üzerinden sipariş verdiğimde bu firmayla geldi herhangi bir sorun yaşamadım sadece ben internet sitesinde ertesi gün teslimat yazıyordu 4 gün sonra geldi.

İsimlerini ilk defa duydum ve Şikayetvar'da birçok şikayet okudum, sizce nasıl? Olumsuz bir olay yaşayan var mı?

Guzel kargo firmasi ama baskasina birakmani istediklerinde birakmiyorlar, aslinda bu iyi bir şey bence. İstanbul da oturuyorsaniz denilen zamanda hatta bazen daha erken geliyor. (Baskasina derken baska daireye ya da eve.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı