Kolay kişiselleştirilen yeni kullanıcı dostu dağıtım önerisi

Daha fazla  
Dağıtımdan dağıtıma, DE, WM ile de çok değişen bir mesele olduğunu biliyorum. Ancak customization tam olarak nasıl oluyor. Pluginler nereden yükleniyor ve customization icin en güzel distro,beginner-friendly olan bi distro var mı?

"-look.org" uzantılı siteleri biliyorum ama GNOME için güzel bi destek varken. Xfce için aşağıya bi dock kurucak extension bile bulamadım.

XFCE Zaten pek özelleştirilebilir bir DE değil. Özelleştirme neredeyse tamamen DE'ye bağlı. Kullanıcı dostu dağıtımlar için; Mint, Fedora ve Zorin önerebilrim. DE olarak Kessinlike KDE önerimdir.

Biraz macera arıyorsanız OpenSUSE ve Base Debian'a da bakabilirsiniz. İkisinde de DE'yi kurulumda seçiyorsunuz.

XFCE Zaten pek özelleştirilebilir bir DE değil. Özelleştirme neredeyse tamamen DE'ye bağlı. Kullanıcı dostu dağıtımlar için; Mint, Fedora ve Zorin önerebilrim. DE olarak Kessinlike KDE önerimdir.

Biraz macera arıyorsanız OpenSUSE ve Base Debian'a da bakabilirsiniz. İkisinde de DE'yi kurulumda seçiyorsunuz.
Hocam Arch yükledim 2 gün önce. Çıldırdım IWT ile bir interneti oturtamadım. Neyse uğraştım çözdüm. Hyprland kurmak istedim,bu sefer Hyprland çalışmadı. En son komple silip Arch'ı Windows geçtim. Pop_Os fena değil gibi herhangi bi distroya istediğim DE'yi kurmak mümkün değil mi?

Hocam Arch yükledim 2 gün önce. Çıldırdım IWT ile bir interneti oturtamadım. Neyse uğraştım çözdüm. Hyprland kurmak istedim,bu sefer Hyprland çalışmadı. En son komple silip Arch'ı Windows geçtim. Pop_Os fena değil gibi herhangi bi distroya istediğim DE'yi kurmak mümkün değil mi?
Evet bildiğim kadarıyla çoğu DE'yi tüm dağıtımlara kurabilirsiniz. Arch aşırı uğraştıran bir dağıtım doğrudur. Pop_OS özellikle NVIDIA ekran kartınız varsa iş görüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı