KiloZuluSierra
Hectopat
- Makaleler
- 1
15e2 yaptıysan harbi harbi alabilirsin. Ama şansa yaptıysan 15-2 alma.Peki vdd kitabını almalı mıyım?
15e2 yaptıysan harbi harbi alabilirsin. Ama şansa yaptıysan 15-2 alma.Peki vdd kitabını almalı mıyım?
15E2 yaptıysan harbi harbi alabilirsin. Ama şansa yaptıysan 15-2 alma.
Cümle çelişiyor mu? Şansa yaptığınızı düşünmüyorsunuz sanki yanlış yazmışsınız. Ayrıca bahsettiğiniz soru kolay soru değil kavram sorusu. Kavram soruları zorluk belirtmez bilirseniz yaparsınız.Şansa yaptığımı düşünüyorum ama "rasyonel olmayan" sorusunu yapamamıştım.
Cümle çelişiyor mu? Şansa yaptığınızı düşünmüyorsunuz sanki yanlış yazmışsınız. Ayrıca bahsettiğiniz soru kolay soru değil kavram sorusu. Kavram soruları zorluk belirtmez bilirseniz yaparsınız.
Kavramı bilmediğin için yapamaman temelinle pek alakalı değil onu anlatıyorum ya. Anlamıyorsun herhalde. Mesela kafadan attığım şu denklemi kurabiliyor musun? Cevabı yaz istersen bi.Bende onu diyorum kavramı bilmediği için yapamadım. Eğer 15e 2 yaptıysam bu soruyu da yapmam lazımdı diye düşündüm. Yani kafamda karmaşık olan bu Eyüp b. izleyecek kadar temelim iyi mi kötü mü buna tam karar veremedim. Bu yüzden 1 haftadır hangi hocadan başlayacağımı bilmiyorum.
Hocam soruda mantık gereği boşta öğrenci ve öğretmen kalamaz. Bunu anlarsınız sanmıştım, neyse şimdi belirttim. Zaten onlar şaşırtma soruydu. İsterseniz bir daha düşünün buna göre.Anlamam biraz uzun sürdü.Bu arada çok açık uçlu bir soru çünkü boşta kalan öğrencileri istediğim gibi düzenleyebilirim. Ayriyeten boşta kalan öğretmen de yapabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.