Kolay Site Tasarlayan Uygulamalar?

akillicino

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, benim kişisel bi sitem var. Bi yerde zyro ile karşılaştım. Onu kullanıyorum. Kullanımı çok kolay. Ne olduysa bugün yükleme yapmıyor. Bana bu tarz uygulama lazım. Kolay kullanımı olan bir uygulama. Az çok html biliyorum ama uğraşmak istemiyorum. O yüzden bu tarz bir şey arıyorum.

Kerdeşim, siz niye böyle konuşuyorsunuz ki? Ben sadece kendim için bir şeyler yapıyorum. O basit şeyleri yapıp birilerine satarak üçkağıtcılık yapmam ben. Ben sadece ona benzer uygulamalar var mı diye sordum. Terbiyesizliye lüzum yok. He o dünyaya gelince: öyle bir dünya var. Kendimi çok kaptırıyorum. Kodları görünce bunalıyorum belki?

Hocam sen yeni isen bu konuda web page maker ile başla çok basit bir uygulama ortaya güzel şeyler çıkarabilirsin. Eğer daha profesyonelim siteyi php şeklinde yapacam daha gelişmiş olacak diyorsan WYSIWYG Web Builder 9 kullan :)

Eğer sürükle bırak metodu ile siteni yapmak istiyorsan zyro ideal. Sana bir önerim daha olacak. Ücretsiz hosting veren bir firma site kurucu olarak zyro'yu kullanıyor. Fakat wix.com gibi zyro.com gibi what you see is what you get editörler yerine wordpress kullanırsan hem güzel bir tasarıma sahip olursun hemde google tarafından siten daha iyi indexlenir.

Resimdeki web site kurucusu bölümü ile zyro ya ulaşırsın.
Otomatik yükleyici ile wordpress , joomla , drupal gibi cms sistemleri ile hazır kurulum gerçekleştirebilirsin.
Benim tavsiyem ikinciyi seçmen olacaktır.

Site.png

Coder olmakla, tasarımcı olmanın farklı şeyler olduğunu neden kabullenmeyerek sert bir dille kalp kırıyorsunuz anlamam ...

Css dökümü ve php kodlaması yapmadan, sadece ps ile arayüz çizerek coderlardan daha prestijli işler yapan bir sürü insan var. Coderlar özgün tasarlanmış bu psdlere 100 lerce bazen 1000 lerce TL ödüyorlar ...

Zaten konunun da coderlıkla bir alakası da yok. Madem bir tartışma başlatmışsınız ben de hatırlatma babında yazdım.

Arkadaşımızın sorusuna gelince, ben zyro'yu duymamıştım fakat daha önce deneme maksadıyla wix'i 2 ay boyunca premium olarak kullanmıştım. Her ne kadar tavsiye etmesem de bu tip sürükle bırak mantığıyla çalışan 2 uygulama biliyorum. Wix ve weebly. Bunları deneyebilirsiniz.

Coder olmakla, tasarımcı olmanın farklı şeyler olduğunu neden kabullenmeyerek sert bir dille kalp kırıyorsunuz anlamam ...

Css dökümü ve php kodlaması yapmadan, sadece ps ile arayüz çizerek coderlardan daha prestijli işler yapan bir sürü insan var. Coderlar özgün tasarlanmış bu psdlere 100 lerce bazen 1000 lerce TL ödüyorlar ...

Zaten konunun da coderlıkla bir alakası da yok. Madem bir tartışma başlatmışsınız ben de hatırlatma babında yazdım.

Arkadaşımızın sorusuna gelince, ben zyro'yu duymamıştım fakat daha önce deneme maksadıyla wix'i 2 ay boyunca premium olarak kullanmıştım. Her ne kadar tavsiye etmesem de bu tip sürükle bırak mantığıyla çalışan 2 uygulama biliyorum. Wix ve weebly. Bunları deneyebilirsiniz.

Arayüz çizimi ayrı bir olay bu saçma sürükle bırak olayıyla arayüz çizimini karıştırman yanlış.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı