Kolayı bırakmak kolay ama kolay kolay da bırakamıyorsun işte.
Kolayı bırakmak kolay mı sandın? Kolaysa bırak, bırakabiliyorsan! Kolayı bırakmak kolay değil, kolay kolay da bırakılmaz zaten. Kolaya kolayca alışırsın, ama koladan kolay kolay uzaklaşamazsın. Kolay mı? Kolay derken zorlaşıyor, zor derken kolaya kaçıyorsun. Bazen kolay dediğin şey, zorun kendisi olur; zor dediğin şey de aslında bir yudum kolayla çıkar. Ama neyse… Kolaysa bırak, yoksa bana kolay kolay laf etme!Bırakmak için gözden uzak olması gerekir. Bizim evde dolapta her zaman bulunuyor, e malum evde boş boş oturunca insanın canı sıkılıyor. Dün akşamdan kalan yemekle kolayı görünce duramıyor da insan![]()
Fazla su içmediğimi genede belirtiyim. Genel olarak 1-1.5 litre filan günlük içiyorumdur.@He stole my money, su kilo vermek için de en iyi içecektir. Açlığı bastırır ve kalori aldırmaz.
Kolayı bıraktım ve elimden geldiğince içmemeye çalışıyorum. Son 20 gündür hiç kola içmedim ve kola, bence dişlere çok zarar veriyor. İçecek olarak ayran, limonata tercih etmeye çalışıyorum. Abur cubur aldığım zaman, umarım yanında kola almam. Her ne kadar diş fırçalansa da kola, her türlü dişleri mahvediyor. Sizin de böyle hissettiğiniz zamanlar oluyor mu? Yoksa psikolojik mi? İçindeki şeker miktarı da çok fazla. 330 ML kutu kolalarda, 8-10 küp şeker olduğu söyleniyor. Şekeri de elimden geldiğince azaltmaya çalıştığım için kolayı tamamen bırakmanın daha doğru olacağını düşündüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.