Kollarım Çok Cılız

JustKadir

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaşım 15. Boyum 1.69. Nasıl kilo alabilirim spora gitmeden? Sadece kollarımın biraz daha kalıplı olmasını istiyorum. Cidden takıntılık haline geldi. Kız gibi kolun var diyorlar hep.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilo almak ve onları spor yaparak vermek gerek. Ben 1.77'yim. Kilom 57 ama hiç belli olmuyor. Kollarım cılız diye pek üzülmene gerek yok. Seninle dalga geçenlerle muhattap olma.

Sağlıklı beslenme ile vücut orantılı şekilde kilo alır. Sağlıksız beslenmede ise yağlanarak orantısız kilo alırsın ve yine kolların zayıf kalır. Her iki ihtimal de spor yapmadan kol gelişmez. Ağırlık çalışmalısın. Başka sansın yok maalesef. Kollar sadece kaldırmaya zorladığın ağırlığı kaldıracak kadar gelişir. Yağlı kol ile kaslı kol arasında çok fark vardır. İnsanlar benimle de alay ederdi eskiden. Şimdi hayranlıkla soruyorlar spor olayını. Azim her şeyden önce gelir.

Son düzenleme:
Dostum ben de sen gibi zayıf bir bireyim ancak kollarım hiç öyle değil :) Bilek - dirsek arası kısımlara yapabileceğin bir şey yok ancak dirsekten omuzlara kadar olan kısmı hacimlendirmen son derece mümkün.

Ön - arka kol ve omuz çalışırsan gayet güzel, vücudun zayıf olsa bile estetik görünen kollara sahip olabiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı