Kolonya içtikten sonra baş dönmesi ve göz kararması

Metil alkol kısa sürede etki eder aynı zamanda etil gibi uzun vadeli zarar değildir.
Arkadaş kolonyanın Eyüp Sabri Tuncer olduğunu söyledi aloklü etil midir metil midir?

Bekleme ambulans çağır ailene de söylerler zaten ambulanstakiler.
Aradım ailemi onlar geliyorlar hocam, ambulans gelene kadar onlar gelmiş olur zaten.

İnsanın başı dönüp gözü kararınca panikliyor haliyle, ölecekmişim gibi bir şey.

Bu gibi durum bir daha yaşanırsa kendinizi zorlayarak hemen kusmanızı öneririm. Kana karışmadan kurtulursunuz, kana karışmıştır muhtemelen o yüzden başınız gözünüz kararıyor.

Ateşim falan da çıktı gelseler de hemen gitsek hastaneye, bu işin sonu iyi gibi durmuyor.
Öncelikle geçmiş olsun.Ben de zaten birşey olmaz tadını bile etkilemez diye suyumun dibine iki sık kolonya atmıştım yani bardağın dibindeki tüm yüzey dolmuştu ve suyu teklemiştim.O durumda bile çok ağırdı,kustum daha çok yandı.Böyle durumlarda kusmadan bol su için.1 bardak suya iki damla kolonya dökseniz bile ağır oluyor,dikkat edin.

Öncelikle geçmiş olsun.Ben de zaten birşey olmaz tadını bile etkilemez diye suyumun dibine iki sık kolonya atmıştım yani bardağın dibindeki tüm yüzey dolmuştu ve suyu teklemiştim.O durumda bile çok ağırdı,kustum daha çok yandı.Böyle durumlarda kusmadan bol su için.1 bardak suya iki damla kolonya dökseniz bile ağır oluyor,dikkat edin.
Direk ağız dolusu iki yudum içtim ben bide, ikinci yudumdan sonra acılığı geldi ağzıma.

Direk ağız dolusu iki yudum içtim ben bide, ikinci yudumdan sonra acılığı geldi ağzıma.
Acilen acile git 30 ml metil alkol bile garanti kör eder zorla kendini kustur saçma gelecek ama metil alkol zehirlenmelerinde hastalara etil alkol verirler çünkü karaciğer ilk etil alkolü süzer yani hemen acile gidemiyorsan normal vodka gibi alkol içmen lazım metil alkolü ertelemek için

Biraz araştırdım, etil alkol yazıyor internette. Şişenin arkasındaki etikette kesin bilgi yazar. Umarım iyileşirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı