Koltuk altı terlemesi nasıl önlenir?

Bu arada kışın kalın kıyafet ve atlet giydiğim için terliyorum. Gerçekten bir sağlık sorunum mu var ?
Sağlık sorunu olduğunu düşünmüyorum. Ben de kışın bile terliyorum bazen. Koltuk altında 2 et parçası birbiriyle temas halinde olduğu için kışın bile terleme normal diye düşünüyorum.
 
Gerçekten bir sağlık sorunum mu var?
Bilmiyorum. Dediğim gibi korkutmaya yazmadım. Cahilim. Ama kışın bile terliyorum dediniz, ondan yazdım.

Bu arada kışın kalın kıyafet ve atlet giydiğim için terliyorum.
Terletecek kadar kalın giyiyorsanız, yani herhangi bir insanın giymesi terletecek kadarsa normaldir.
 
Vücut yağ oranınızı veya toptan kilonuzu azaltmayı deneyin eğer boyunuza göre fazlaysa. Ter için ise önce bir dahilide test yaptırın. Fizyolojik bir hastalığınız yoksa, değerler normalse 25 yaşına kadar idare edin zira 25 yaşına kadar metabolizma hızından kaynaklı aşırı bir terleme olabiliyor. Eğer 25'den sonra geçmezse ter bezleriyle ilgili operasyon düşünebilirsiniz.
 
Atlet terin çoğunu emer. En azından dışarıya daha az görünür. Kilo vermeye bak. Ter sorununu çözmese bile kilo vermek iyidir.
Kilo vermeyi çok istiyorum. Aylık 300 liraya çok iyi bir uzman diyetisyen buldum. Oraya gideceğim. Birde yağ oranımı azaltmak için spora gitmeyi de düşünüyorum hocam.
 
Kilo vermeyi çok istiyorum. Aylık 300 liraya çok iyi bir uzman diyetisyen buldum. Oraya gideceğim. Bir de yağ oranımı azaltmak için spora gitmeyi de düşünüyorum hocam.

Yaz boyunca diyet ve spor yaparsan kimse seneye seninle dalga geçemez. Fark ettiysen eli ayağı düzgün yakışıklı insanlar ne yaparlarsa yapsınlar en az dalga geçilen kişilerdir.
 
Yaz boyunca diyet ve spor yaparsan kimse seneye seninle dalga geçemez. Fark ettiysen eli ayağı düzgün yakışıklı insanlar ne yaparlarsa yapsınlar en az dalga geçilen kişilerdir.
Hocam onların derdi kilolu falan olmam değil. Onların derdi benim ben olmam. Yani ben olduğum için alay ediyorlar. (Konuşmam, kilom, terlemem falan filan)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı