Kolum çıktı

Çekingen olma, iyileşme sonrası fizik tedavi uzmanına görünebilirsin. Sana çeşitli egzersizler verir kolunu güçlendirirsin.

Teşekkürler.
Çok fazla sporla isim olmaz çok güçlü biri değilim bundan sonra evde kol çalışacağım kafaya koydum

Teşekkürler.
Çok fazla sporla isim olmaz çok güçlü biri değilim bundan sonra evde kol çalışacağım kafaya koydum
Kendi kafana göre evde birşeyler yapma. Fizik tedavi uzmanından yardım al o sana herşeyi söyler.

Geçmiş olsun hocam dokturunuzun dediğine uyun o takıkları şeyi çıkarmayın iyice dinlenin.

Ben de kolumu birkaç yerden kırmıştım, hem de tam dirsekten. Bir ay boyunca kolum alçıda kalmıştı. Benim de sağ kolum kırılmıştı ama ben solak olduğum için her işimi rahatça yapabiliyordum. Gene de okula gitmemiştim o ayrı Geçmiş olsun

Geçmiş olsun hocam dokturunuzun dediğine uyun o takıkları şeyi çıkarmayın iyice dinlenin.
Teşekkürler.

Teşekkürler keşke sol koluma bir şey olsaydı işlerimi yapabilirdim. Sağ olunca çok sıkıntı benimkiler zaten biraz ders konusunda sıkılar pazartesi günü illa gideceğim okula

@Hielaph hocam kolum ağrımıyordu ama son 20 dakikadır sızlıyor ve ağrımaya başladı durduk yere normal mi?

Bildiğim kadarıyla kolun bir kez çıktıysa geçmiş olsun. Babamın bir arkadaşı vardı, el sıkışırken bile tak diye kolu çıkıyordu. Kendisi oturtabiliyordu yerine. Tamamen bir çözümü yok bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…