Komik anınız

Arkadaşlarla gezerken bizim ruh hastalarından birinin aydınlatma direğine yazılmış olan "Tek gecelik..." numarasını arayıp telefonu travesti açınca hayattan soğumasıdır herhalde. Yaşadığım tek tük komik şeylerden biri.
 
Anneannemi sabah namazına kaldıracaktım, uyumamıştım ve biraz eğlenesim geldi. Kulağına "Haydi namaza, haydi kurtuluşa" deyince uyku halinde bana "tamam Allah'ım" diye cevap verdi. 😀

I am latent god.
 
Son düzenleme:
Okulda altıma yapmıştım. Utanıp öğretmenime de söyleyememiştim. Karnım ağırıyor demiştim. O da inanmayıp eve göndermemişti. Kalan 4 saat dersi öyle geçirmiştim. Tabii olay 4. sınıfta olmuştu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı