Umarım linç yemem küçükken babamla camiye gittiğimizde babam hep şunu söylerdi:
-Burası Allah'ın evi bende hep küçükken imamların camide kaldığını sanardım ve imamların Allah olduğunu sanardım
Küçükken bahçemizde 10 civarı çocuk oyun oynarken, çardağın oradan merdivenlerden çıkmaya çalışan kocaman bir böcek olduğunu gördüm. Hiçbir şey demeden eve kaçtım. Sonra bahçeye tekrar çıktığımda sordum arkadaşlara dedim böyle bir şey vardı nereye gitti falan. Üzerine kocaman bir kaya koyup 5 kişi üstüne çıkıp ezdik dediler.
Küçükken bahçemizde 10 civarı çocuk oyun oynarken, çardağın oradan merdivenlerden çıkmaya çalışan kocaman bir böcek olduğunu gördüm. Hiçbir şey demeden eve kaçtım. Sonra bahçeye tekrar çıktığımda sordum arkadaşlara dedim böyle bir şey vardı nereye gitti falan. Üzerine kocaman bir kaya koyup 5 kişi üstüne çıkıp ezdik dediler.
23 Nisan gösterisydi 2. sınıftık hoca beni en nefret ettiğim kızla dans ettiriyordu bende gösteri sonu aşık olduğum kızın yanına geçtim ve bir baktım ki 8 erkek el ele tutuşuyoruz meğersem herkes aynı kıza aşımış.
Kantincinin kurs saati okulun yanındaki bakkala gitmemize izin vermemesi.
Biz okul günü bittikten sonra 2 ders saati belli bir dersten kursa kalırız, ve 2 tane teneffüsümüz vardır, 1.si okulun son zili, 2.si ders arası zili.
Yine okul günü bitmiş son okul zili çalmıştı, biz de okulun yanındaki bakkala gidip abur cubur alacaktık, bakkaldan alıyorduk çünkü kantincinin ürünlerini beğenmiyorduk, okulun dış kapısından çıkacaktık ama okulun kapısından çıktığımız gibi adam eve giden öğrencileri evlerine gönderip sonra kapıları kapattı, bir de bağırıyor ''Çıkmayacaksınız yook, nereye gidiyorsun sen?'' falan tarzında. Ben böyle bir kıskançlık görmedim ya! Kurs çıkışında bakkalın bu konu hakkında arkadaşlarıyla sohbetini dinledim, aralarında bir gerginlik dönmüştü yani