Geçen sene bir misafir çocuğu geldi, onunla lego oynadık, sonra konsolda Minecraft açtım.
Yani şansa güzel misafir çocuğu gelmiş.çocuk çok güzel Minecraft oynadı, çok güldük, sonra legodan gülme makinesi yaptı, o dokununca gülüyordum, kesinlikle güzel bir gün oldu.
Küçükken bahçemizde 10 civarı çocuk oyun oynarken, çardağın oradan merdivenlerden çıkmaya çalışan kocaman bir böcek olduğunu gördüm. Hiçbir şey demeden eve kaçtım. Sonra bahçeye tekrar çıktığımda sordum arkadaşlara dedim böyle bir şey vardı nereye gitti falan. Üzerine kocaman bir kaya koyup 5 kişi üstüne çıkıp ezdik dediler.
Hocam ne kadar büyüktü?Küçükken bahçemizde 10 civarı çocuk oyun oynarken, çardağın oradan merdivenlerden çıkmaya çalışan kocaman bir böcek olduğunu gördüm. Hiçbir şey demeden eve kaçtım. Sonra bahçeye tekrar çıktığımda sordum arkadaşlara dedim böyle bir şey vardı nereye gitti falan. Üzerine kocaman bir kaya koyup 5 kişi üstüne çıkıp ezdik dediler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.