Komik Veya İlginç Lise Anıları

Meslek lisesinin her günü farklı bir "komedi" ve saçmalık. Öyle değişik insanlar var ki anlatamam. Sınıfta sürekli dalga geçilen çocuğa "pipini açamazsın ki" diye gaza getirterek dersin ortasında bunu yapmasını sağladılar. Aynı kişinin sırasının altına muz koyup tüm yıl "maymun" diye seslendiler. Aynı kişiler hoca ders anlatırken maymun sesi çıkartıp çocuğa gönderme yapıyorlardı. İşte bu meslek lisesi ve ergenliğin birleşimi sonucu çıkan bir ara formdur.
 
Geçen sene bardağın pencerenin önünde olduğunu görmeyip pencereyi kapatmam. Okulun en disipli hocanın dersinde 6 kişi bağıra bağıra PUBG Mobile oynamamız 😆 Ve Kimya dersinde hoca ile deney yaparken "Patlayacak!" şeklinde gülüp sınıftan kaçmamız. Ve hoca varken😆 Bir de sınıfta veya derste canım sıkılınca "Hocam Burcu Hoca beni çağırıyor, tahtalara format atılacakmış." deyip sınıftan kaçıp bilgisayarcının yanına gidip 2 ders muhabbet etmem.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı