20 TL civarı bir şey alıp iade et, iade Steam cüzdanına yapılsın seçeneğini seç, aynı hesap.Sadece kod almak istiyorum Nays da 20TL para kaldı onu steame aktaracağım. Oyun alıp iade etsem bunu çok yaptığım için sıkıntı çıkabilir son 1 haftada yaklaşık 4-5 oyun iade ettim.
Oyun alıp iade etmek var aklımda ama iadede sıkıntı çıkabilir diye düşünüyorum kısa sürede çok iade yaparsan iade hakkı kısıtlanabiliyormuş kötüye kullanmaktan.Nays cashback olayı falan vardı sanırım. Bir araştır istersen. Direkt oyun almak daha mantıklı olabilir.
Oyun alıp iade etmek var aklımda ama iadede sıkıntı çıkabilir iade düşünüyorum kısa sürede çok iade yaparsan iade hakkı kısıtlanabiliyormuş kötüye kullanmaktan.
@partylikeits1941 kartla aldığından dolayı iadesini karta yapar, bakiyeye değil.
Bakiyeye yapılıyor denedim.@partylikeits1941 kartla aldığından dolayı iadesini karta yapar, bakiyeye değil.
Alakası yok, zibilyon kere yaptım bunu. Seçenek sunuluyor, ister karta, ister cüzdana iade ediyor.@partylikeits1941 kartla aldığından dolayı iadesini karta yapar, bakiyeye değil.
Hayır, bildiğim kadarıyla Steam cüzdanına iade etmeyi seçebiliyoruz.@maethril oyun alıp iade etsen de iadesini karta yapar kartla aldığından dolayı.
İstersen Nays hesabını paylaş, 1TL göndereyim. Kodu al.Oyun alıp iade etmek var aklımda ama iadede sıkıntı çıkabilir diye düşünüyorum kısa sürede çok iade yaparsan iade hakkı kısıtlanabiliyormuş kötüye kullanmaktan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.