Komşu çocuğu olaylarınız

Komşu çocuğu değil fakat kuzenimle olan bir anımı anlatayım. Geçen sene 2019'da yaz tatilinde dedemlere gitmiştik. Kuzenimde dedemlere gitmişti. Şuan 1'e gidiyor. Dedemin bilgisayarı patates gibiydi ama 20 FPS aldırırdı CS:GO'da. Geldi bende oynayayım mı dedi. Bende yaşına uygun değil dedim. Ulan ben o yaştayken bilgisayarın tarayıcısı güvenli moddaydı, Tek oynayabildiğim NFS Undercover ve F1 2012 idi. Neyse devam edeyim. Dedem ısrar etti üzülür diye. Orada fena hakkımı girdiler ama (PC'yi iki kişi oynamaktan değil). Bende iyi peki dedim. Ben yürüyorum o ateş ediyor. Ama öyle böyle değil. İlk defa eline PC almış çocuk gibi şuraya mı gideyim buraya mı gideyim diye sorup duruyor kafam gitti. Botlar ile oynuyorduk zaten.
 
1)Tanıdığın oğlu bilgisayarın ön tarafına takılı USB Wifi adaptörünü yamulmuştu babam benim yaptığımı ama çocuğa suç attığımı zannetmişti.

2)Başka bir tanıdık PC'nin tüplü monitör'nü devirmişti ekran aşşağı gelecek şekilde Allah'tan patlamadı :D
 
Arkadaşlar hiç komşu çocuğu veya kuzenlerle falan bilgisayar kırılması olayı var mı? Benim sadece farenin USB'sini kırmışlardı o da çocuk ayağı takıldı düştü diye. Başka yok sizin var mı?
Twitch hesabıma girip kaanflix, adal ve khal a sövdü. (!)
 
Arkadaşlar konu burada.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı