Komşudan gelen neti evde dağıtma ?

alimert

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi forumlar dilerim biz 3 kat üstteki komşuyla ortak net kullanıyoruz ve modem onların evinde yani 1 tane ethernet kablosuyla neti çekebiliyoruz haliylede wifi çekmiyor

Aztech 5008EN

bu cihazı alıpta komşudan gelen kabloyu cihaza takıp 1 kablo daha ile o cihazdanda kasaya net sağlamak ve evde wifi ortamı yaratmak istiyorum bu cihazla olabilirmi ve nasıl yaparım

Kablolu interneti Connectify Hotspot programı ile kablosuza çevirebilirsin.Program ücretli ama deneme sürümünü kullanabilirsin.

Veyahutta modemi kendi evine al, komşu wifi kullanmıyorsa ve kabul ederse tabi. Komşuya ethernet kablosu çek. En azından para harcamamış olursunuz.

Yorumlarınız için teşekkürler ama dediğim olay router modemle olabilir değilmi

Veyahutta modemi kendi evine al, komşu wifi kullanmıyorsa ve kabul ederse tabi. Komşuya ethernet kablosu çek. En azından para harcamamış olursunuz.
onu kullanıyordum ama birden bire bağlanmamaya başladı format felan attım düzelmedi o yüzden modem almaya karar verdim hemde evin içinde rahatça nete bağlanabilirim

dediğim olay router modemle yapılabilirmi

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı