Komşum çok gürültü yapıyor

Çocuk bu ne yapsınlar? Hiç çocuk baktınız mı merak ediyorum.

Milletin işi gücü okulu var kimsenin çocuğuyla uğraşmak zorunda değil yaparken bize mi sordular hadi eyvallah.

Ailemiz biz bu kadar ses yapınca eşek sudan gelinceye kadar dövüyordu bizi hocam. Ama bizim komşuların çocuklarını bırak anne babaları en başta bağırarak konuşuyor, son ses müzik dinliyorlar. İş biraz da ailede bitiyor. Çocuk ailede görünce nasıl olsa bir şey demiyorlar deyip yaygarayı koparıyor. Evet, çocuk olabilirler lakin her gün bu denli de ses yapılmaz hocam, dozajı ayarlamak lazım. Bütün mahalleyi inletiyorlar her gün. Millet işten gelip eve kendini zar zor atıyor bir de başka bir çocuğun zırlamasını her gün çekmek zorunda değiller. YKS'ye çalışırken nasıl zulüm çektiğimi bilemezsiniz. O sıcakta camı kapatmak zorunda kalıyordum her gün.

@blacx1

Bir ara düzelmişti gerçi de, bu aralar yine aynılar.

Kusura bakmayın da, tipik bir Türk bireyi cevabı olmuş. İsviçre'de yaşıyorum. İsviçreli çocuk gürültü yapmıyor da bizim angut Türk çocukları yapıyorsa o zaman sorunun çocukta değil ebeveynlerde olduğunu anlamak mümkün. Bizim Türkler çocuk yetiştirmesini falan bilmiyor. Ellerinde değilmiş. Gayet de ellerinde. Sadece işlerine gelmiyor.

Üreyenler veletlerine sahip çıksın bir zahmet. Çocuk bu ne yapsınlar diye geçiştirip milletin hakkına tecavüz etmeyin. Sizinkisi çocuk da elin yabancısınınki çocuk değil mi? Demek ki sorun çocuk olmakta değilmiş.

Son düzenleme:
Ailemiz biz bu kadar ses yapınca eşek sudan gelinceye kadar dövüyordu bizi hocam. Ama bizim komşuların çocuklarını bırak anne babaları en başta bağırarak konuşuyor, son ses müzik dinliyorlar. İş biraz da ailede bitiyor hocam. Çocuk ailede görünce nasıl olsa bir şey demiyorlar deyip yaygarayı koparyıor. Evet, çocuk olabilirler lakin her gün bu denli de ses yapılmaz hocam, dozajı ayarlamak lazım. Bütün mahalleyi inletiyorlar her gün.
Allah bunları kahretsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı