O zaman konuşma. Ellerinde olan bir şey değil.İyi yapıyorsun anca öyle anlar bu yobazlar.
bakmadım ?
O zaman konuşma. Ellerinde olan bir şey değil.İyi yapıyorsun anca öyle anlar bu yobazlar.
bakmadım ?
O zaman konuşma. Ellerinde olan bir şey değil.
Çocuk bu ne yapsınlar? Hiç çocuk baktınız mı merak ediyorum.
Ailemiz biz bu kadar ses yapınca eşek sudan gelinceye kadar dövüyordu bizi hocam. Ama bizim komşuların çocuklarını bırak anne babaları en başta bağırarak konuşuyor, son ses müzik dinliyorlar. İş biraz da ailede bitiyor. Çocuk ailede görünce nasıl olsa bir şey demiyorlar deyip yaygarayı koparıyor. Evet, çocuk olabilirler lakin her gün bu denli de ses yapılmaz hocam, dozajı ayarlamak lazım. Bütün mahalleyi inletiyorlar her gün. Millet işten gelip eve kendini zar zor atıyor bir de başka bir çocuğun zırlamasını her gün çekmek zorunda değiller. YKS'ye çalışırken nasıl zulüm çektiğimi bilemezsiniz. O sıcakta camı kapatmak zorunda kalıyordum her gün.Çocuk bu ne yapsınlar? Hiç çocuk baktınız mı merak ediyorum.
Çocuk bu ne yapsınlar? Hiç çocuk baktınız mı merak ediyorum.
Allah bunları kahretsin.Ailemiz biz bu kadar ses yapınca eşek sudan gelinceye kadar dövüyordu bizi hocam. Ama bizim komşuların çocuklarını bırak anne babaları en başta bağırarak konuşuyor, son ses müzik dinliyorlar. İş biraz da ailede bitiyor hocam. Çocuk ailede görünce nasıl olsa bir şey demiyorlar deyip yaygarayı koparyıor. Evet, çocuk olabilirler lakin her gün bu denli de ses yapılmaz hocam, dozajı ayarlamak lazım. Bütün mahalleyi inletiyorlar her gün.
Baktım, bakıyorum.Sen çok çocuk bakmışsın belli oluyor.
Zaten nüfus azalıyor, bu neyin kafası? Çocuk yapmaktan iyice soğutun milleti.Milletin işi gücü okulu var kimsenin çocuğuyla uğraşmak zorunda değil yaparken bize mi sordular hadi eyvallah.
Zaten nüfus azalıyor, bu neyin kafası? Çocuk yapmaktan iyice soğutun milleti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.