Komşusunun evini basıp saldıran 3 kişi serbest bırakıldı

Öldürmek yerine etkisiz hala getirebilirsin. Plastik mermi kullanmak gibi. Bende giriş katta tek başıma yaşadığım dönemlerde havalı tabanca koyuyordum yatağın altına. Öldürmez ama süründürür.

Ailenin yaşadığı eve bir saldırı varsa hiç kimse kusura bakmasın gereken neyse yapılır. Ailenin yaşadığı ev namus gibidir. Eğer bu saldırıyı yapan kişi ölmekten korkmuyorsa sende demir parmaklıklardan korkmayacaksın.

İllegal yollara gerek yok. Sicili temiz olan her Türk vatandaşı av tüfeği ve tabanca alabilir. Taşıma şartlarını sağlamasanız bile bulundurma ruhsatlı alabilirsiniz.
Taşımak için kol gibi yıllık para alıyorlar diye duymuştum..
Son bir baktım, evi basan adamın amino asitlerle arasının iyi olduğunu anladım, ondan tutamamış kendini cahil.

İllegal yollara gerek yok. Sicili temiz olan her Türk vatandaşı av tüfeği ve tabanca alabilir. Taşıma şartlarını sağlamasanız bile bulundurma ruhsatlı alabilirsiniz.
Peki saldırıya uğrarsak mesela bu durumu örnek verelim o silahı kullanmamız bize hapis getirir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…