Komşuya kablo verme

Sakın yapmayın. Çok başınız ağrır. 1 Wifi'yi yansıtıcılarla çok kişi kullanmak ciddi bir suçtur. Eğer komşunuz sadece ders dinlese bile çok ciddi ceza yersiniz.
 
Merhaba, komşumuz canlı ders için kablo çekmek istiyor bizden, kablo çekme işlemi nasıl olur? Onlarda PC yok telefondan girecekler modeme PC kablosu gibi bir kablo takıp uzatmamız mı lazım telefondan nasıl girecekler Wi-Fi'ye bağlanmaları mı gerekiyor? Lütfen çocuğa anlatır gibi anlatır mısınız?

Kardeşim bir acses point alıyorsun birtanede uygun ölçüde internet kablosu alıyorsun. Senin modemin arkasında porta takıyorsun sonra komşunun eve ulaştırdıktan sonra açıklamadaki cihazı alıyorsun. Komşun takıyor fişe cihazi kablonun diğer ucunuda o cihaza takıyorsun sonra kurulumunu yaptıktan sonra ona ayrı bir şifresi oluyor oradan bağlanıyor.

Bizim modemimizde tek bir ethernet kablosu girişi var nasıl olacak o bide routerler pahalı onları almalımıyız ? Ethernet kablosuna baktım tek bir tane giriş var nasılolacak ?

ethernet kablosunda 2 giriş var tek giriş yok

Bizim modemimizde tek bir Ethernet kablosu girişi var nasıl olacak o bir de routerler pahalı onları almalı mıyız? Ethernet kablosuna baktım tek bir tane giriş var nasılolacak?

Paketiniz kaç Mbps modeminiz eski galiba bu işinizi görür

Ceza bakımından ceza yemezsiniz kimse de şikayet etmiyor zaten. Türkiye'de böyle kullanan çok kişi var ama sizin hızınız düşükse sorun yaşarsınız buradan sorgulayıp değerleri atar mısınız

 
Son düzenleme:
Herkes 2016 da ne 9olduğunu sormuş umarım yasaklanmam.Bylocktur ö tür yerlere bağlanma ip niz sizin modeminiz çıkar. Sadece o değil bunu farklılaşırabilirsiniz.Risk almayın.
 
Merhaba bu dediğiniz ürünü araştırdım bizim komşu bizim 2 kat üstümüzde oraya iyi çekermi ?
İmkanı yok kablo çekmeden bölyle bir şey yapmanız. Wi fi dalgaları yatay düzlemde iyi yayılırlar dikey düzlemde değil. 2 kat yukarı ethernet çekmeden menzil artırıcı falan almanız bir işe yaramaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı