Konserlerde kız arkadaşınızı omzunuza alıyor musunuz?

Ahlak kişinin içindedir. Herşey insanın içinde başlar. Bir devlet dahi önce insanın içinde kurulur. Bir toplum bunu normal karşılıyorsa, sorun yok o halde. Birde...

Kim adam değildir? "islâm demek ben demek, ben demek islâm demek" diye davranan... Savaş Ş Barkçin

İslâmı temsil ettiğini iddia edenler! İslâmı temsil etmiyorlar.

İslâmın değişmezleri vardır. Bunlar sabittir. İsteyen uyar. İsteyen uymaz. Kimse kendinden din uyduramaz.

müslüman kadınları nasıl yaşayacağını bilir. Aynı şekilde müslüman erkeklerde bunu bilir. Onlar kimseye karışmaz. Onlara laf edildiğinde, Kafalarını eğip selâmetle derler. Onların bu tip yerlere gideceğini zannetmem. Onun için bunu yapan, yani konserdeki kadın erkek davranışlarına karışanlar, gerçek dindar olamaz. Bunu yapanlar kendilerini islâm diye dayatıyorlar.

Osmanlı'da gayrimüslimler istedikleri gibi yaşayabilirlerdi. Hatta affınıza sığınarak... Osmanlı'da genelevler dahi vardır. Böyle bir geçmişimiz vardır.
Bugün toplumu gayrimüslim halk Müslüman halk olarak ayıramayacağımıza göre.
Bugün isteyen istediği gibi yaşar var. Kimse kimseye karışamaz.

Sözün Özünü söylemek gerekirse, kimse sizlere karışamaz. Onun için bu konu gereksiz bir konu. Sadece ortalığı gerecek bir konu. Belkide bu konuyu açanlar kötü niyetlidir. Bilemem.

Neyse Vesselam
 
Alakasi bile yok ne oluyor ki. Ancak arkadaki insanlari engelleyecekse evet yapilmamasi bence daha uygun sahsen ben sevgilime yapmam istersen gezdireyim 😂
 
Dün konsere gittim. Kızlar hep erkeklerin omzundaydı. Ne düşünüyorsunuz bu durum hakkında? Saygısızlık mı yoksa sevimlilik mi?
Kimsenin ne düşündüğünü takma herkesin hayatı kendinedir ve senin yaptığın şeyler onları ilgilendirmez. Maydanoz gibi karışmayı seviyorlar. Yapılan kötü davranış yok.
 
Omuzlarım geniş olduğu için üniversitenin yıl sonu etkinliğinde iki minyon kızı almışlığım vardır. Ayrıca kime ne ister omzuma alırım ister kucağıma alırım.
 
Bu hareket bir nevi sevgi gösterisidir. Hem kızların boyu biraz kısa olur, o yüzden konseri erkeklerin omuzlarında izlemeleri onlar açısından bir kolaylıktır ve daha hoş bir görüntü ortaya çıkıyor diye düşünüyorum.

Kadınların başımızın üstünde yeri var. Kadına değer vermeyen toplum gerilemeye mecbur kalmıştır. Sevginizi dilediğiniz gibi gösterin, herkesin hayatına kimse karışamaz. :LOL:
Arkadakiler ne yapacak?
 

Geri
Yukarı