Konserlerde kız arkadaşınızı omzunuza alıyor musunuz?

Bastırılmış duygular. :D Sevimlilik de değil saygısızlık da. Öyle eğleniyorlar demekki insanlar, isterse omzuma alırım neden almayayım. Bunda kötü bir durum yok, kötü olan zihyinetler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlar oraya eğlenmeye gitmiş. Sen de çevrede insanların baskısı altında kalmış ve bu soruyu sormuşsun. Aslında diğer yorumunda eğlenceli buluyorsun. Yani bırak kimin ne dediğini, nasıl eğleniyorsan öyle davran.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanların ahlak anlayışı 2 bacak arasında kaldığı sürece bu böyle devam eder. Gayet normal bir hareket.
 
Valla Travis'in geldiği Rock'n Coke'da başıma gelmişti. Kızın ayakları etraftakilerin ağızlarına gelmediği sürece ve arkadakilerin uzun süre bakış açısını engellenmediği sürece sorun yok. Başıma gelen durumda çakırkeyf bir grup arkadaşın eğlencesinin grup olarak arasında kalmıştık ve ahlaki açıdan olmasa da özgürlük sınırlaması açısından bizi biraz rahatsız etmişti.
 
Bilmem bazı insanlar ayıplıyor. Ahlaklı davranışlar değil diyorlar ama bence çok eğlenceli.

Ben onlara bazı insanlar yerine "çomar" demeyi tercih ediyorum. İnsanlar kendi yapamadıkları şeyleri başkaları yapınca kıskanırlar. Yoksa dertleri ahlak falan değildir...

"Kim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu o' dur." ~Friedrich Nietzsche

"Vahşet her yanda uluorta sergilenirken, sevişmek için saklanmak zorunda kaldığımız bir dünyada yaşıyoruz…” ~John Lennon.
Özgürlük sınırlaması açısından bizi biraz rahatsız etmişti.

Evet, buna dikkat etmek gerek. Benzer şekilde telefon ve tabletle konseri çekmeyi de buna ekleyebiliriz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı