Cikacak mi, hiç sanmam ciksa da.
Tabii efendim. Diğer dediklerinize katılıyorum ama o ilk yazdığınızda zortlamışsınız.
Cikacak mi, hiç sanmam ciksa da.
Xbox mobil pc gibi bir sey onu gectim, paragoz oğlu paragoz Sony bile dayanamadi cikardi oyunlarını.Cikacak mi, hiç sanmam ciksa da.
PC'nin cart curt parcasini topla falan.
Zahmetli, ben Xbox kullanıyorum güzel cihaz sıfır sorunsuz.
Klavye. Mouse. Elleri yoracaktır.
Tavsiyem Xbox'dır.
Hocam konsolun rahatlığına alışırsanız bilgisayara dönemezsiniz. Bilgisayarı satmadan alabiliyorsanız alın ya da bilgisayar için Xbox kontrolcüsü tavsiye ederim.Şu an oyunları bilgisayar üzerinden oynuyorum fakat konsolda oyun oynamak çok daha mantıklı geliyor, bir kontrolcüyle oyun deneyimim oldu, klavye ve fareden çok daha keyifli hissettirdi. Baktığım kadarıyla konsollar fiyat performans olarak çok daha iyi ve uzun ömürlü gibi duruyor, sizce ne diyorsunuz konsol almak mı daha mantıklı ve keyifli mi yoksa bilgisayardan devam mı?
Ve aklımda birkaç soru var;
-Herhangi bir tarayıcı kullanılabiliyor mu?
-Discord, YouTube gibi uygulamalar kullanılabiliyor mu?
Hocam emülatör diye bir şey bir şey var, ona göre yani.
Evladım zaten nasıl oynayacaksın rekabetçi oyunu konsolda, Rogue Company'i zor getirdilerXbox Series S'de Valorant vs. oynanamadığını düşünürsek gayet iyi olur aslında.
Evladım zaten nasıl oynayacaksın rekabetçi oyunu konsolda, Rogue Company'i zor getirdiler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.